VECKANS TACKSAMHETSLISTA

Godmorgon! Eftersom jag hade lite annat att lägga upp om helgen igår så väljer jag att dela med mig av en liten tacksamhetslista från förra veckan idag istället. Som tidigare nämnt tänkte jag börja med dessa igen då jag tycker att det är roligt att dela med mig för att uppmuntra till att se över vad man är tacksam för och även för att jag själv ska ta en stund till att själv reflektera över samma sak. Så här nedan listar jag några saker som jag var tacksam över under förra veckan, v.35.

... att ha fått komma iväg på en liten getaway. Att ta sig iväg från hemorten gör mig oftast väldigt gott och denna gång blev det till Rättvik som ni vet. Jag njöt ordentligt och kände mig otroligt tacksam över att få vara där. Lugnet, häng med familjen och lite härliga aktiviteter gjorde mig så glad. Inser verkligen att jag måste ta mig ut i naturen oftare då jag mår så bra av det.

... att det känns så rätt med handbollen. Under ett par år har jag känt att handbollen inte alls har varit lika rolig som tidigare, främst för att min prestationsångest tagit över och för att jag under större delen av förra året handskades med en hel del hypokondriska tankar. Min hypokondri dagades verkligen upp under första året av pandemin och fick mig att känna efter på tok för mycket. Det ledde till att jag valde att stå över handbollsträningar och att träffa vänner, vilket tog på psyket såklart. Nu när säsongen äntligen är igång mår jag SÅ mycket bättre och jag ser nästan lite fram emot nästa träning. Motion gör så mycket, mycket mer än vad man tror!

... att jag börjat arbeta på mig själv. Jag vet att jag har mycket jag måste jobba på gällande mitt tankesätt om mig själv och det är någonting jag verkligen börjat anamma nu. Det känns som ett projekt att försöka bli den bästa versionen av mig själv och det känns otroligt spännande. Jag vill lära känna den riktiga personen som finns djupt inom mig, den som inte har kantats av massa ideal om hur man ska vara.

... att jag är otroligt taggad på att utvecklas inom mina prestationer. Jag vill ta mig någonstans som jag inte riktigt har fattat ett grepp om ännu, men jag vet att jag vill framåt. Jag vill kämpa för att hitta en väg som passar mig och som jag kan utvecklas inom. Jag vill även skaffa mig massor av erfarenheter som jag nämnt i något tidigare inlägg och det känner jag mig såå taggad på just nu.

  • Postad i: Hälsa

Gillar