VECKANS TACKSAMHETSLISTA

Hallå på er! Nu kommer det äntligen en tacksamhetslista som jag har varit så dålig på att göra nu de senaste veckorna. Denna gång tänker jag att jag gör en liten samlad lista utifrån mina två semesterveckor eftersom jag ligger efter några veckor. Så idag och under dessa veckor är/har jag varit tacksam över...

Gårdagens tacomys ute på balkongen, insåg att bänken passar perfekt som bord för tillfället. Tacksamhet för det fina vädret vi haft det senaste!

... att jag fått några extra semesterdagar. Till en början var det menat att jag bara skulle ha två veckors och då vara tillbaka på jobbet imorgon, men jag fick tre dagar extra på grund av en miss i schemaläggningen. Jag klagar absolut inte över det utan ska njuta till fullo de tre kommande dagarna.

... att jag låtit mig själv vara lite lat. En del av mig gör mig lite stressad över det men, jag har ändå kunnat tillåta mig själv att inte hitta på en massa sedan vi kom hem från Piteå. Jag har inte riktigt haft jättestor lust till det och då får det vara så, vill liksom inte att det ska vara påtvingat för mig själv.

... att vi ska till Stockholm imorgon! Som ni vet hade ju jag och J tänkt att åka någon mer stans efter att vi varit i Piteå men så blev det inte för att vi inte ville spendera så mycket pengar på boende. Därför tar vi istället en heldag i Stockholm imorgon med god mat och shopping, det ser jag så mycket fram emot. Älskar Stockholm men nu under pandemin har det inte blivit av att åka dit så nu tar vi och avrundar semestern lite med en härlig dag där. Så mysigt!

... att vi har det väldigt "icke stökigt" här hemma nu. Sedan hyresvärdarna skulle byta fönster i vår lägenhet har vi inte haft riktig ordning här hemma på grund av att saker behövdes flyttas från fönsterbrädorna, möbler flyttades bort från fönstren och så vidare. Men nu äntligen känner jag att saker och ting står där de ska stå och jag vill inte ha det stökigt mer, så nu ska jag verkligen hålla i detta. Annars har jag väldigt lätt att tänka att "äsch jag tar det imorgon", men nu jäklar är jag trött på det där tänket haha. Skönt också att ha den harmonin hemma när jobbet börjar igen för att inte behöva stressa över det.

... att jag blivit ännu mer övertygad om en flytt till Piteå. Ja det här får ni ju höra efter varje gång jag varit där, men denna gång kändes det extra bra. Nu senast träffade vi väldigt mycket kompisar till J och deras respektive vilket jag uppskattade så mycket för jag tycker inte att jag inte klickade med någon. Alla är som tidigare nämnt väldigt trevliga, intresserade och välkomnande som för mig betyder jättemycket eftersom jag är den "nya" där. Utöver folket så är miljön otroligt härlig med möjligheter till en fantastisk sommar och likaså en fantastisk vinter. Jag har alltid älskat att åka snowboard, skoter och att allmänt kunna ha en dag ute i snön men det har inte riktigt varit möjlig här där jag bor i Mellansverige för det blir inte alltid de där rejäla vintrarna här. Summan av kardemumman är att jag känner att det verkligen har blivit ett andra hem som jag ser fram emot att åka till snart igen.

... förändringen som blev av att sluta med p-piller. Alltså detta är verkligen något jag har reflekterat otroligt mycket över det senaste. För mig var det det bästa jag kunde göra för mig själv men också för min och J:s relation och andra relationer med familj eller vänner. Jag slipper den här inre stressen som ligger och väntar på att bryta ut i gråt eller panik utan förvarning. Otroligt tacksam för det då det på riktigt har förändrat mitt liv.

Gillar