Veckans tacksamhetslista 

Har redan lagt upp denna bild här, men jag älskar den!

Vi drar igång med min första tacksamhet för denna vecka och det är alla fina blommor som finns överallt nu, jag älskar dem! Vill ha midsommar typ varje helg bara för att det är så fint med allas kransar på huvudet. Resterande saker jag är tacksam för från den gångna veckan är...

... att vi fick en fantastiskt rolig midsommar! Visst kändes det lite som att midsommar blev en liten reunion efter alla tråkigheter med pandemin? Folk kunde träffa sina släktingar igen, det samlades större gäng med vänner och hade det riktigt härligt ihop. Tycker att det har lyst igenom i hela Instagram-flödet att alla verkligen behövde detta nu efter ett och ett halvt ganska ansträngande år.

... att jag verkligen kunde slappna av och ha så kul på midsommar. Midsommar igen, men det här är en viktig punkt för mig. Ända sedan jag var liten har jag tyckt att det har varit jobbigt att vara på fest eller större tillställningar där alkoholen har stor betydelse, varför har jag inte tagit reda på ännu men det har ändå alltid varit så. På sistone har det blivit bättre då jag absolut inte tackar nej lika ofta till sådant som jag har gjort under tidigare år. Men ibland finns det där och en sådan dag som midsommar vill jag inte känna dessa känslor utan jag vill att det ska vara en kväll jag kan minnas för livet, och i år blev det verkligen så. Det blev en så bra kväll för att jag kunde slappna av och ha roligt med absolut alla som jag var med på vårat midsommarfirande, ren lycka.

... att jag tagit vara på veckan till fullo! I vissa stunder har detta känts lite stressande under veckans gång då det har varit mycket att stå i inför midsommar. Det har jobbats mina pass på bageriet, lite extrajobb hos pappa, gymträning, bakning, häng med vänner och så vidare. Nu i efterhand älskar jag hur fullt upp det har varit i veckan men jag ser ändå fram emot en lite lugnare kommande vecka. Alltid härligt med lite variation!

... att jag fått höra så fina ord om min blogg! Alltså det här har verkligen gjort mig så glad under veckan för bloggen är verkligen min hobby och därmed något som jag lägger ned en hel del tid på. Det är inte alltid lätt att få ihop det då vissa perioder är lite tråkigare vilket då resulterar i att det inte är lika roligt att skriva här. Dock har jag verkligen fått så fina ord sagda till mig om min blogg både utifrån vad/hur jag skriver och även mina bilder, det gör ju att jag vill fortsätta ännu mer. Alltså tack från botten av mitt hjärta, det glädjer mig något otroligt att få höra dessa fina ord <3 Och ni som läser och kommenterar, ni är fantastiska! Lilla Nouw-familjen <3

Gillar

Kommentarer

stylesbyalva
stylesbyalva,

Såå härligt inlägg!! Du har en superfin blogg! Ta hand om dig fina du<3 kram

nouw.com/stylesbyalva
msahakangas
msahakangas,
Åh men tack fina!!
nouw.com/msahakangas