Veckans tacksamhetslista

Från gårdagens fika ute hos J:s morföräldrar <3

Godmorgon! Nu sitter jag i bilen påväg upp till Piteå och då jag lätt blir åksjuk av att stirra ned i telefonen så förberedde jag faktiskt det här inlägget redan igår. Over all så har jag haft en väldigt bra vecka faktiskt, som varit lite hektisk men ändå på ett bra sätt. Skulle nog förklara det lite som socialt utmattad men samtidigt full av ny energi som jag fått. Så nu ska jag skriva ned några saker så ni kan förstå vad det är som gjort min vecka så härlig. Denna vecka är jag tacksam för...

... att det har varit fint väder exakt hela veckan. Sedan när hände detta senast? Känner att det har gett mig mycket energi om morgnarna då jag nästintill vaknat av mig själv på grund av att det blir ljust i sovrummet. Att vakna av sig själv så är något jag faktiskt tycker om, för dagarna det är så brukar jag känna att det är enklare att kliva upp från sängen. Troligtvis för att man vet att det är fint väder ute.

... att jag glömt bort bloggen. Detta är självklart på gott och ont, men ibland är det skönt att släppa stressen att ladda upp inlägg. Och denna vecka har jag bara inte hunnit då det har varit tidiga morgnar och sena kvällar på grund av jobb och saker att göra efter jobbet. Klagar dock inte över det utan är istället glad över att jag kunde låta bloggen vara på en lite lägre prioritering utan att jag fick panik över det. En lättnad faktiskt.

... att jag tog tag i att göra lash lift. Alltså det var ett så bra beslut för bara det lilla gör att jag känner mig mycket fräschare och snyggare.

... att jag har börjat anamma mitt "sommarmotto". Ni som läste det tidigare inlägget där jag förklarar mitt sommarmotto (HÄR) vet vad jag pratar om. Har faktiskt varit med mer vänner än vanligt och har haft saker planerade efter jobbet varje dag denna vecka, vilket absolut hör till ovanligheterna. Det har ätits middag, catchat up gällande livet, gymmats och jag har haft lite vardagslyx för mig själv. En så bra vecka helt enkelt och jag är så glad över all energi jag fått från den.

... att jag nu har semesteeeeeeer. Detta har såklart gjort veckans arbete så mycket enklare eftersom jag hela tiden haft semester i bakhuvudet. Saker och ting blir så mycket lättare när man har något att se fram emot!

... att bageriets kunder har varit extra glada. Oj, oj, oj. Ni som också jobbar i butik vet att detta hör till ovanligheterna men när det väl händer så är det fantastiskt. Det är sådana dagar som gör jobb i butik ganska härligt, för det är inte alla kunder som är så trevliga att ha och göra med annars. Jag tror dock 100% på att det är vädret som fått människor att blomma ut och bli en gnutta trevligare.

... att mina ögonbryn har varit väldigt samarbetsvilliga. Som jag nämnde förut har jag sånt jäkla problem med att få till mina ögonbryn då jag inte riktigt har något exakt sätt som jag gör dem på varje dag. De blir helt enkelt lite hur som helst ibland för att de är rättså ljusa, så jag ser knappt formen på dem. Kommer väl att få karma för detta, men denna vecka har de verkligen varit på min sida. Har lyckats med dem i princip varje dag och det har gjort morgnarna så mycket mindre stressiga och jag har såklart känt mig finare. Tack för det!!

Gillar

Kommentarer

Enna,
msahakangas
msahakangas,
isabylund
isabylund,

Men gud så mycket bra! heja dig som håller dig till ditt sommarmotto också, då känner man sig nöjd med sig själv. Så fin känsla! Borde kanske skaffa mig ett sånt jag med?! Anyhow; hoppas du får njuta va semesterveckan nu och släppa alla krav och måsten <3

nouw.com/isabylund
msahakangas
msahakangas,
Jaa det gör man faktiskt! Tycker absolut att du ska hitta ett sommarmotto att följa i sommar! Tack fina du <3
nouw.com/msahakangas
emmapetersson
emmapetersson,

Vädret gör verkligen så himla mycket för humöret!

nouw.com/emmapetersson
msahakangas
msahakangas,
Jovana
Jovana,

Ibland är det riktigt skönt och glömma bloggen ❤️

nouw.com/jovana
msahakangas
msahakangas,
Jaa även fast man inte vill erkänna det så är det faktiskt jätteskönt!
nouw.com/msahakangas