Veckans tacksamhetslista

Godkväll på er! Jag har faktiskt inte haft en tanke på att sätta mig ned vid datorn under dagen idag, då jag inte riktigt haft tid med det. Det första jag gjorde imorse var att bege mig till pappas jobb för att få iväg lite papper och lite fakturor, skönt att börja med det för att få det avcheckat. Därefter har jag hållit på lite här hemma, myst med J framför lite serier eftersom det är så dåligt väder här idag och så har vi även hunnit med ett gympass nu på kvällen. Men som vanligt på söndagar ska jag dela med mig av mina tacksamheter för veckan, så den här veckan är jag tacksam för:

... att jag inte hade corona. Tack gode gud. Det hade inte alls känts bra faktiskt, både för att jag var rädd att ha smittat någon och för att jag i så fall hade behövt vara hemma lite för länge. Så, jag är väldigt glad över att jag slapp det och att jag inte hade några extrema symtom. Jag är dock glad över att jag i alla fall tog beslutet att gå hem, för det kändes rätt.

... att jag känner en motivation till träning och min hälsa. Sedan jag var liten har jag alltid varit aktiv, inte alltid gått i en sport men har varit en sådan unge som inte kunnat sitta still. Jag har dansat, gått i ridning och fram till idag har jag spelat handboll, men som ni vet får vi se hur det blir för mig när det gäller handbollen den kommande säsongen. Det jag vill komma till är att jag känt mig väldigt svag och mått ganska dåligt ett tag, fysiskt alltså, och det tror jag verkligen beror på att jag inte rört på mig så mycket som jag är van vid. Det är något jag verkligen kommit till insikt med att jag vill ändra på, och det första jag tagit tag i är att skaffa gymkort vilket känns så roligt. Känner mig så motiverad att gå dit och att få det till en rutin, så rolig känsla verkligen!

... att vi har bokat rum på ett hotell i Piteå! När vi ska upp nu i början på sommaren för lite studentfirande så ska vi faktiskt bo på hotell, då några kompisar också följer med upp. Det ska bli så mysigt och jag är väldigt tacksam att jag har någonting roligt att se fram emot, äntligen!

... att jag gett mig tillåtelse att lyssna på min kropp. Jag är en sådan person som känner mig så svag och dålig när jag inte är på jobbet, eller när jag tycker att det är jobbigt att gå till jobbet. Vill verkligen inte vara den som klagar för jag vet att det finns de som jobbar tusen gånger hårdare än mig och har det ännu jobbigare, men nu på sistone har jag verkligen känt mig mentalt trött. Nu när jag väl var hemma och var förkyld kände jag ändå att jag kunde ge mig tillåtelse att slappna av för att jag är hemma, och inte på jobbet. Det kändes bra att jag kunde göra det, för det har samtidigt låtit mig tänka på mig själv och vad jag vill. Har liksom kommit fram till en del insikter när jag låtit mig slappna av och det är viktigt för min framtid känner jag.

Gillar

Kommentarer

Monika25
Monika25,

Bra skrivit

https://nouw.com/monika25/veckans-5-positiva-37843021

nouw.com/monika25
msahakangas
msahakangas,
evelinajosefines
evelinajosefines,

Gud vad skönt att du inte hade corona! Jag har aldrig gått i någon sport, tror det har att göra med att jag aldrig har haft någon riktig hobby. Jag ångrar dock extremt mycket idag att jag aldrig provade på någon sport. Finns det något bättre än att bo på hotell och hotellfrukost?🥰

nouw.com/evelinajosefines
msahakangas
msahakangas,
Förstår att det kan vara en sak man ångrar, men kom ihåg att det aldrig är försent att testa på något nytt, som bara är din egen tid liksom! <3 Och nej, det finns få saker som slår en hotellvistelse med god frukost! <3 Kram på dig!
nouw.com/msahakangas
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Så viktiga saker att vara tacksam över, skönt att du inte hade corona❤

nouw.com/sarahlinnsliv
msahakangas
msahakangas,
Ja men det är ju så viktigt, oavsett hur stor eller liten denna tacksamhet kan vara. Och att jag inte hade corona var verkligen en lättnad <3
nouw.com/msahakangas
celinelundqvists
celinelundqvists,

Åh mys med hotellvistelse! Och Piteå är en så gosig stad ju!

nouw.com/celinelundqvists
msahakangas
msahakangas,
Såå mysigt, och ja Piteå är verkligen också det. Ser fram emot att flytta dit inom en ganska snar framtid! <3
nouw.com/msahakangas
emmapetersson
emmapetersson,

Åh vad härligt att du hittat tillbaka till träningen och motivationen!

nouw.com/emmapetersson
msahakangas
msahakangas,
Så härlig känsla, absolut inte att underskatta!!
nouw.com/msahakangas
isabylund
isabylund,

Åh blev som alltid så glad av denna lista. Speciellt sista grejen är ju så viktig och bra, kroppen vet alltid bäst. Så är det faktiskt!

nouw.com/isabylund
msahakangas
msahakangas,
Åh, jag blir så glad över att höra det! Tack <3 Visst, att lyssna på kroppen är nog en av de viktigaste sakerna man kan göra!
nouw.com/msahakangas