Veckans tacksamhetslista 

Var tvungen att utnyttja den lilla bit sol som var kvar på balkongen när jag kom hem igen idag. Tog ett litet mellanmål i solen och gud vad varmt det var!!

Hej på er! Söndag igen så det är dags för en liten tacksamhetslista. Tänkte bara berätta lite om min helg innan jag sätter igång. Startade lördagen med att jobba mellan 06.00 och 14.00, dagen gick väldigt fort då alla kunder var så härliga och glada, troligtvis på grund av det fina vädret vi haft i helgen. Därefter åkte jag hem och hade en lugn eftermiddag och kväll, tog inte alls vara på det fina vädret vilket jag hade velat men det var skönt att bara ta det lugnt efter en jobbdag också. Idag vaknade jag ganska sent då jag verkligen var på myshumör imorse, ville inte alls gå upp. Bestämde mig i alla fall till sist att ta en promenad hem till mamma och snicksnacka lite för att sedan hjälpa pappa med lite faktureringar. Alltså jag finner inga ord för hur härligt vädret var idag, var liksom helt varm av att ha gått hemifrån till mamma och pappa. Så otroligt härlig känsla, älskar det!

Resterande del av dagen har jag inte alls gjort mycket, jag och J har bara hjälpts åt att plocka lite här hemma samt kikat på utemöbler. Som jag sagt innan är vi inne på att bygga ihop en soffa av pallar så det ska vi börja kika lite mer på inom kort då man mer än gärna vill kunna ha någon mysig eftermiddag på balkongen snart. Men ännu en gång, hur svårt ska det vara att hitta balkongmöbler som är snygga, praktiska samt till ett rimligt pris???!

Nog om min lugna helg, den här veckan är jag tacksam för:

att jag kunde ta en dag utan att behöva göra ett inlägg här på bloggen. Som ni säkert märkte uppdaterade jag ingenting här igår och det var en blandning av att jag inte hade någonting att berätta om och att jag inte alls hade någon lust till att skapa innehåll. Vi alla har ju den känslan någon gång och igår kände jag verkligen inte för att uppdatera, för jag vet att jag inte hade blivit nöjd med det. Så därför är jag väldigt glad att jag kunde tillåta mig själv att inte tänka på att bloggen ekar tomt en endaste dag, så viktigt att kunna acceptera det också.

att vårkänslorna verkligen börjar visa sig. Men hörrni, nu är det faktiskt vår på riktigt. Det hör ju till att det kommer lite kyla och snö någon dag ibland för vi bor ju ändå i Sverige. När jag nu ser hur vilda blommor växer upp, gräset tränger sig ur jorden ute på ängarna och dagar som denna, när det är så varmt att man till och med svettas, DÅ ÄR DET VÅR. Punkt.

att min vecka på jobbet har varit bra! Det här är inte någonting man ska ta för givet, att ha bra dagar på jobbet. Att gå till jobbet när man inte riktigt tycker att det är så motiverande längre är så jäkla tungt, så när man har en vecka där det inte ens känns jobbigt att ta sig dit och jobba på en lördag, så är det en bra jobbvecka. Detta är i alla fall så jag känner och det är viktigt att reflektera och ta in sådana dagar eller veckor, att se att en jobbig eller svår sak inte alls behöver kännas speciellt jobbig. En bra reflektion och då hoppas jag att nästa vecka blir minst lika bra, vilket jag tror att den kan bli just för att jag fick en liten energi boost i och med denna vecka som varit.

att jag ÄNTLIGEN beställt lite kläder för att unna mig. Fy satan vad jag längtar tills att det paketet kommer hem och kan känna lyckan över att klä mig lite finare i lite nya kläder. Min garderob är så trött just nu så det känns fantastiskt att få hem lite nya godbitar. Det blev jeans, en kjol och några toppar vilket verkligen känns som ett bra val då jag kan matcha nuvarande kläder med de nya, så det blir massa nya outfits i slutändan! Äntligen har jag insett att jag inte ska gå i mina jeans som är försmå eller som jag känner mig obekväm i, så skönt.

att jag faktiskt börjat få ett litet sug för att sätta igång med lite träning. Som ni vet så funderar jag på att faktiskt inte fortsätta spela handboll denna säsong, just för att det tar mer av mig än vad det ger. Har inte bestämt mig helt ännu men det är en fundering som funnits med länge nu och känner att det kanske är dags att ta tag i det, så att det inte drar onödig energi. Det jag måste inse är att min handbollsresa inte är slut för att jag slutar, vill jag börja igen så gör jag det. Jag vill bara få träningen att bli någonting positivt för mig och inte negativt laddat. Jag vill inte träna för att vara bättre än någon annan utan för att bli den bästa och starkaste versionen av mig själv för att jag ska må bra idag och för att mitt framtida jag ska må bra. Det är mitt mål för de kommande veckorna, att sätta igång med det och ha en god inställning till det. Även det här med yoga ska jag fokusera på för jag vet att det gör mig otroligt gott!

att jag börjat lägga mer fokus på min ansiktsvård. Prioriterar verkligen att rengöra samt smörja in med både olja och kräm varje dag för att bygga upp min hud efter den otroligt tråkiga vintern. Ser redan mer glow i huden och blev så glad när J sa att mina kinder var så lena, haha. Det är så jäkla härlig med en frisk hud i ansiktet! Btw så köpte jag en ansiktsmask som ska boosta huden lite från märket "Apolosophy" som jag har några andra produkter ifrån, vilka jag visade i inlägget gällande mina hudvårdsfavoriter. Gillade den väldigt mycket och ser fram emot nästa gång jag ska använda den, det kanske till och med blir ikväll! HÄR hittar ni den.

Oj hörrni, denna vecka var faktiskt över förväntan. När jag satt mig ned för att skriva detta inlägg kände jag att det inte alls är värt för har inte ens reflekterat över någonting, men det är just det som är så bra med att skriva om det för då tvingar jag mig själv till att tänka på vad som varit bra i veckan. Så bra övning och har man inte en blogg eller inte vill skriva om just detta så är det otroligt bra att skriva ned det för sig själv. Skriv ned i en dagbok, i anteckningar på mobilen eller gör det till en grej med din kompis, att ni alltid ska uppdatera om er vecka varje söndag till exempel. Kom precis på en väldigt mysig idé som jag skulle vilja göra med någon av mina bästa kompisar <3

Gillar

Kommentarer

emmapetersson
emmapetersson,

Så bra grejer att vara tacksam för ju😍

nouw.com/emmapetersson
msahakangas
msahakangas,
linneajohans
linneajohans,

Älskar dessa inlägg!

nouw.com/linneajohans
msahakangas
msahakangas,
Åh vad roligt att höra ❤️
nouw.com/msahakangas
saranilsander
saranilsander,
Åh älskar dessa inlägg, så bra saker att vara tacksam för❤️
nouw.com/saranilsander
msahakangas
msahakangas,
Åh tack❤️
nouw.com/msahakangas
nellielillskog
nellielillskog,

Så mysigt inlägg att läsa, samt att man bli påmind själv om fler saker att vara tacksam över! ❤️

nouw.com/nellielillskog
msahakangas
msahakangas,
Tack fina, vad bra ❤️
nouw.com/msahakangas
isabylund
isabylund,

Blir så glad av att läsa dina tacksamhetslistor, de sätter igång en del tankar hos sig själv också att det faktiskt finns en hel del att uppskatta i tillvaron <3 Hoppas vi får ta del av din shopping sen, hihi!

nouw.com/isabylund
msahakangas
msahakangas,
Åh vad roligt att höra fina du❤️ Självklart får ni ta del av den!!
nouw.com/msahakangas