Veckans tacksamhetslista

Tycker att jag säger detta varje vecka men alltså denna har gått så sjukt fort! Måste nog bero på att det var kortvecka i och med den lediga måndagen jag och många andra fick. Tänk vad mycket en dag mindre kan göra! Jag har i alla fall haft en bra vecka, balanserad mellan måsten och välbehövlig fritid.

... att jag har underbara vänner. Hur bra mår man inte av sina älskade vänner? All den energi som man får av att vara med varandra är så viktig och speciellt i dessa tider. Denna helg har jag träffat mina fina tjejkompisar, vi som inte umgåtts allihopa på så otroligt länge. Det är så, så, så viktigt att ta vara på dem och försöka träffa dem i den mån de går för jag vet att det betyder så mycket för oss alla. Är även väldigt glad över att relationen mellan oss är så fin och enkel trots att vi inte ses kontinuerligt, det är liksom ändå det gamla, vanliga tjejgänget. SÅ SKÖNT!

... att vi har tvättmaskin i lägenheten. Alltså detta är guld värt. Om det är saker som behöver tvättas är det bara att göra det istället för att behöva anpassa sig efter tiderna nere i tvättstugan. Det är så jäkla skönt för det blir ett mindre stressmoment i vardagen, eftersom det bara är att knäppa på en maskin när det behövs!

... att jag tog beslutet att göra uppehåll med mina p-piller. Det här blev verkligen en lättnad för mig då jag tror att p-pillren har stor inverkan på mitt mående som varit väldigt upp och ned ett tag. Det är såklart svårt att veta om det kan vara en bidragande faktor till att humöret är en berg- och dalbana men min tanke är att det i alla fall är värt att ta reda på det genom att göra ett uppehåll. Tänk egentligen vad man håller på och experimenterar med hormoner genom att använda hormonella preventivmedel, det är lite obehagligt faktiskt. Självklart finns det många fördelar med det också men det är från person till person vilket man måste komma ihåg. För mig verkar inte hormonella preventivmedel fungera hittills, har dock bara provat två olika än så länge. Men jag har inte heller tålamod för att hålla på och byta fram och tillbaka just nu, vill först och främst se ifall jag kan må bättre av att inte använda mig av dem. Jag får helt enkelt göra en liten loggbok för att se om det sker några förändringar så får vi se hur jag går vidare med det! Känner mig i alla fall lättad över beslutet.

... att skatteåterbäringen rullat in på kontot. HALLELUJAH!!

Gillar