Veckans tacksamhetslista

En av mina absoluta favoritbilder, får mig att längta så mycket efter att åka upp till Norrland för att upptäcka en större del av den naturen!

Hej på er finisar! Idag är det söndag och det innebär att jag ska dela med mig av veckans tacksamhetslista. Om jag ska vara ärlig så har jag inte riktigt hunnit fundera så jättemycket över vad jag är tacksam för denna vecka. Tycker att den har gått så fort så har inte tänkt på att sätta mig och reflektera, men några saker har jag kommit fram till. Den här veckan har jag varit tacksam över:

...att jag fick sluta i bra tid i fredags. Äntligen, har jobbat 08.00-18.00 varje fredag sedan i början av hösten och nu fick jag gå hem redan 14.45. De tre timmarna gör jättemycket för mig för då känner jag att jag hinner få lite gjort efter jobbet. Sedan om jag till exempel planerat att åka iväg en helg med J eller någon vän så hinner man påbörja resan redan på fredagen istället för lördagmorgon, det blir liksom en lite längre helg. Men denna fredag hann jag och J inte göra speciellt mycket efter jobbet då vi oturligt nog fått punka på den enda bilen vi har för tillfället.. Dock är jag väldigt glad över att ha en händig pojkvän samt en pappa och farbror som kunde hjälpa till så att det gick snabbt att lösa problemet.

...att jag kunnat vara snäll mot mig själv. Tycker det låter lite hemskt att säga men ibland har jag dagar då jag bara känner mig ful och otillräcklig. Dessa negativa tankar har jag också haft i veckan men de fina och snälla orden till mig själv när jag kollar mig i spegeln har varit fler än de fula orden. Bara att jag kunnat reflektera att jag varit mer snäll än dum mot mig själv är jag väldigt tacksam för, då vet jag att jag faktiskt kan vara snäll mot mig.

...att jag kunnat se hur mitt och J:s hem börjar växa fram. Jag har sedan vi flyttat in i vår gemensamma lägenhet haft sådan stress över att det inte kommer gå att göra det fint här hemma. Så tråkig känsla och när jag sprider den energin till J tappar han lite hopp över mitt tänkande eftersom jag blir mer negativ haha, och det dömer jag inte honom för utan blir mest arg på mig själv. MEN nu kan jag se hur det börjar växa fram ett mysigt och trivsamt hem vilket gör mig jätteglad. Nu vill jag bara köpa mer inredning som fyller upp de tomma utrymmena här hemma för att försöka göra det ännu lite mer hemtrevligt!

Jag hoppas att ni har haft en fin vecka och att den kommande veckan blir minst lika bra! <3

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

emmapetersson
emmapetersson,

Skönt att ni börjar få till det där hemma och att det börjar kännas hemtrevligt!

nouw.com/emmapetersson
msahakangas
msahakangas,
Jaa så skönt!
nouw.com/msahakangas
celinelundqvists
celinelundqvists,

Så skönt att det börjar bli mer och mer som hemma hos er!

nouw.com/celinelundqvists
msahakangas
msahakangas,
Ja verkligen jätteskönt!
nouw.com/msahakangas
saranilsander
saranilsander,

Åh vad skönt att kunna sluta tidigt i fredags, de är ju den dagen om någon som man verkligen vill sluta tidigt!

nouw.com/saranilsander
msahakangas
msahakangas,
Ja det var verkligen så skönt! <3
nouw.com/msahakangas