Veckans tacksamhetslista

Hej igen! Bara för att komma i fas litegrann tänkte jag lägga upp min tacksamhetslista idag för att jag vill ha det vecka för vecka. Gjorde ju ett i onsdags också men det var ju tyvärr för att jag hade glömt bort att göra det innan haha.. Så, nu vill jag göra dessa inlägg på söndagar som en recap/sammanfattning om vad som varit bra under den gångna veckan! Denna vecka har jag varit tacksam för:

Att jag lyckades hitta den godaste chilimajonnäsen på ICA. Men snälla, hur gott är det inte? Jag köper alltid till det när jag äter sushi från vår lokala sushirestaurang, men nu kan jag äta det hemma när jag vill! Det var ICA:s egna jag köpte och den kan jag verkligen rekommendera, sååå god. Vilken sorts sushi är er go-to? Jag är nyfiken på någonting nytt.

Att det var sista veckan med mitt gamla jobbschema. Detta innebär så många fördelar för mig då jag får bättre arbetstider. Det absolut bästa med allt är att jag får jobba förmiddag varannan fredag och slutar 14.45 istället för 17.45 som det varit varje fredag sedan ett halvår tillbaka. Är så tacksam för det!

Att jag och J varit duktiga på att laga mat. Kan inte bara vara vi som haft veckor då vi bara slänger ihop någonting som inte räcker till matlåda eller åker iväg för att köpa hämtmat. Denna vecka har vi dock varit väldigt duktiga på den fronten och lagat mat hemma som har räckt till varsina matlådor åt oss. I detta kan jag slänga med en tacksamhet och det är att J stekte torskfilé här i veckan som var så jäkla gott, och då är jag ingen fiskmänniska men detta var otroligt gott!

Att jag insett att jag blivit allmänt gladare. Jag jobbar hela tiden på mitt sätt att tänka och ibland går det kanske inte att tvinga mig själv att vara positiv, MEN det har blivit mycket bättre. Jag vet inte riktigt vad det beror på men jag känner ändå att jag börjar bli mer tillfreds med mitt liv vilket känns så skönt. Det finns hopp om att mitt sätt att tänka faktiskt går att ändra på till det bättre och nu uppskattar jag verkligen mina bra dagar, då jag verkligen intalar mig själv att: "Detta är en bra dag". Idag har det till exempel varit en sådan dag som jag uppskattat väldigt mycket!

Att jag var ut på en långpromenad med en vän jag inte träffat på länge. Jag tänkte för ett tag sedan att jag borde höra av mig till den här vännen för att det var så länge sedan vi sågs. Bara någon dag sedan fick jag ett sms med frågan om vi skulle gå på promenad, hur sjukt är inte det? Efter detta och liknande saker tror jag stenhårt på attraktionslagen!

Att min bästa vän skickade världens finaste video till mig igår kväll. Vi är tre tjejer som varit bästa vänner sedan vi gick på dagis, så vi har hållit ihop i närmare 20 år vilket låter helt sjukt. De är sådana vänner som man vet att man aldrig kommer bryta kontakten med och hur härlig är inte den känslan? I alla fall så fick jag och min ena vän en video från vår tredje vän som hade klippt ihop bilder genom åren på oss med en låt som beskriver systerskap. Hon som skickade detta är ensambarn och har aldrig upplevt systernskap genom blodsband men det hon ville förmedla var att hon får uppleva vad hon tror är systerskap genom vår vänskap, för vi tre är som systrar. Hon ville hylla oss i och med kvinnodagen som är imorgon, måndag. Alltså jag blir helt tårögd bara av att skriva detta men det är nog den finaste gåvan jag har fått, någonsin! TACK!

Gillar

Kommentarer

saranilsander
saranilsander,

Blev så glad av att läsa detta inlägget!🥰

nouw.com/saranilsander
msahakangas
msahakangas,
Åh vad glad jag blir❤️❤️
nouw.com/msahakangas
agnesmathilda
agnesmathilda,

ÄLSKAR sådana här inlägg ❤️ Så fint att kunna vara tacksam för små som stora saker. Jättefina saker du har på din lista också! Den sista punkten är ju fantastisk ❤️❤️ Kram

nouw.com/agnesmathilda
msahakangas
msahakangas,
Vad roligt att höra, det är nämligen samtidigt en träning för mig själv att börja tänka mer på det positiva i livet❤️ Och ja, visst var den sista punkten så fin🥰 kram
nouw.com/msahakangas
JossusTravelPics
JossusTravelPics,

Älskar sådana här inlägg. Långpromenader med en vän är så jäkla underbart, goda vänner är verkligen värt att vara tacksam för.

nouw.com/jossustravelpics
msahakangas
msahakangas,
Åh vad roligt att höra! Jaa det är de små sakerna som man ska vara tacksam för och att träffa vänner är så viktigt!
nouw.com/msahakangas
LouiseEdling
LouiseEdling,

Wow vilken bild!

nouw.com/louiseedling
msahakangas
msahakangas,
Åh tack!!🥺❤️
nouw.com/msahakangas
beattriicee
beattriicee,

Hur fin är inte bilden?! 🥺 Älskar tacksamhetslistor där man delar med sig av härliga saker precis som du gjort. Det inspirerar och smittar av sig vilket är underbart! ❤️

nouw.com/beattriicee
msahakangas
msahakangas,
Men åh tack vad glad jag blir!🥺 Ja tacksamhetslistor borde alla göra, så härligt att läsa!❤️❤️ Kram
nouw.com/msahakangas