Veckans "att göra"-lista

Då var det ny vecka igen och jag har tänkt att jag ska få lite saker gjorda under veckans gång. Har självklart en "att göra"-lista för att jag ska komma ihåg allting när minnet sviker..

- Hitta en lampa till köket

Igår var vi iväg och hämtade ett köksbord som vi köpt begagnat. Ett lite mer rustikt och faktiskt egengjort bord som vi tycker passar in i vår inredningsstil, i alla fall hur vi vill att det ska se ut i köket. I och med det så behöver vi ju då en kökslampa så att vi ser något så det ligger ganska högt på min priolista, men något som ligger högre är nästa punkt;

- Hitta stolar till köket

Ja för att ens kunna äta mat i köket kanske vi behöver införskaffa oss lite stolar, men varför ska det vara så otroligt svårt att hitta stolar som är snygga och som samtidigt inte kostar multum? Jag är inne på Facebooks Marketplace minst tre gånger om dagen för att se om jag hittar någonting där då vi inte känner för att lägga flera tusen på stolar när det finns så mycket annat vi måste köpa till lägenheten. Jag kan dock rekommendera att kika på Marketplace för det finns verkligen jättemycket i ett fint skick och till bra priser!

- Städa och röja undan

Oj vilket bombnedslag det är här hemma.. påsar och flyttkartonger överallt som bara väntar på att tas upp på vindsförrådet. En sådan enkel sak som går snabbt men som vi inte kommit till skott med, nu är det dags att vi skärper oss för lite ordning måste vi faktiskt få till innan vi tar in nya möbler. Efter allt konkande behöver vi också dammsuga samt torka golv så det ska jag försöka hinna med någon dag här.

- Tvätta upp all tvätt

Om det är någonting jag längtat efter så är det att få tvättmaskinen inkopplad för jäklar vilket tvättberg vi lyckats skapa de senaste veckorna. Det har inte funnits tid för att fixa tvättmaskinen utan det är någonting som bara prioriterats bort, men äntligen!! Så nu ska det bli skönt att få lite fräsch tvätt i garderoben och få bort den massiva tvätthögen...

- Baka lite bröd

Ni kanske tänker att jag borde vara trött på att baka med tanke på att jag jobbar på ett bageri, men jag bakar ju faktiskt inte på jobbet eftersom det inte är min uppgift. Så därför passar jag på att göra det hemma och jag tycker verkligen att det är så mysigt att stå i köket, både när det gäller matlagning och bakning. Det som är bra tycker jag är att alltid ha lite bröd i frysen ifall man blir sugen, perfekt att ge bort också om det blir lite mer än tänkt. Köpte jäst igår så nu är det bara att ta tag i baket någon kväll efter jobbet, eller kanske imorgon när jag börjar sent!


Gillar

Kommentarer