Växtlighet i köksfönstret

Hörrni, jag har lyckats få en orkidé att blomma om utan att ens ha försökt! Det gör mig på riktigt lycklig i själen för jag skulle inte säga att jag har gröna fingrar, men jag VILL ha det.Tycker att det är så otroligt fint att ha mycket växter hemma för de fyller liksom ut väldigt bra. Mitt köksfönster har blivit fyllt av en del växter just för att fönsterbrädorna i lägenheten är väldigt breda, perfekt att ha mycket krukväxter där då. Har dock inte alls lyckats lika bra att inreda resterande fönster i lägenheten men det blir månadens mission.

Nu när solen lyser blir jag bara mer och mer sugen på att börja möblera och inreda balkongen, MEN vi bor i Sverige så det kommer nog vara en hel del nätter med minusgrader några veckor till. Så den idén får nog leva vidare några veckor till innan jag börjar fixa med det, men det ger mig sådan livslust att bara tänka på det! Tänk vad mycket positivt sol och vår ger en, blir lycklig i hela själen!

Gillar

Kommentarer

saranilsander
saranilsander,

Åh älskar växter, så fint och tillför så mycket till hemmet! Mina föräldrar har absolut inga grön fingrar och det ända dem lyckats hålla vid liv är faktist orkidé!🥰

nouw.com/saranilsander
msahakangas
msahakangas,

Jag håller helt klart med! Det är ändå bra jobbat! 😋 Orkidé känns lite antingen eller, antingen håller man den vid liv eller så gör man inte😅❤️

nouw.com/msahakangas
LouiseEdling
LouiseEdling,

Så fina växter💕

nouw.com/louiseedling
msahakangas
msahakangas,

Tack så mycket!💓

nouw.com/msahakangas
Ida,

Så underbart att en orkidé har slagit ut! Har inte heller gröna fingrar (alls haha) men vill verkligen ha det! Så taggad på när jag fått hem mina möbler så jag äntligen kan köpa växter och blommor :')

idanilssonphoto.se
msahakangas
msahakangas,

Åh vad rolig sak att se fram emot!! Växter gör sååå mycket😍

nouw.com/msahakangas