Vattenskoteråkning och korean barbeque

Godmorgon finisar! Vaknade upp otroligt trött nu imorse då jag somnade någonstans efter halv två inatt för att sedan vakna upp nu vid åtta. Det är otroligt svårt att komma in i rutin när solen är uppe hela dygnet här nu, jag som vaknar väldigt lätt av ljuset. Men det är bara att försöka piggna till för idag är det firande av J:s lillasyster som tar studenten.

Gårdagen var en helt perfekt sommardag om ni frågar mig, lite utöver det vanliga. Vi startade med att åka vattenskoter ut till en ö som heter Fingerman där vi skulle vara under några timmar. Det blev då såklart att sola, spela lite boll och såklart åka vattenskoter. Det var första gången jag testade och jäääklar så roligt det var! Sedan åkte vi även sådan här soffa bakom vattenskotern, men jag ville inte åka så fort då jag absolut inte ville hamna i det rätt så kalla vattnet. Det fick vi ju dock känna på ändå tillslut, men det var rätt skönt när man väl blev blöt liksom.

Efter några timmar i solen blev det middag i form av en korean barbeque. Det var riktigt coolt att äta på så sätt man man grillade direkt vid bordet, som förövrigt var hemmabyggt. Det vi valde att tillaga igår var fläsk, nötkött, halloumi, kyckling i två olika marinader, champinjoner, sparris och padrones. Till det hade vi jasminris och lite blandade såser så som teriyaki samt andra lite starkare. Och så en god sangria i glaset. Kvällen rundades sedan av med lite sällskapsspel.

Som sagt, detta var en perfekt sommardag och kväll.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,

Gud vilken härlig dag ni hade igår! Vattenskoter ser så himla kul ut och är något jag verkligen vill prova! Spännande att grilla direkt vid bordet!🥰

nouw.com/evelinajosefines
msahakangas
msahakangas,
Jaa det var verkligen så roligt, en dag utöver det vanliga! 😘
nouw.com/msahakangas
matildatakkula
matildatakkula,
Här somnade vi också sent igår! Hoppas du får en bra helg!
nouw.com/matildatakkula
msahakangas
msahakangas,
Åh lite segt när det blir sent!
nouw.com/msahakangas
emmapetersson
emmapetersson,

Åh vattenskoter är ju sååå kul!

nouw.com/emmapetersson
msahakangas
msahakangas,
Jaa det var verkligen roligt!
nouw.com/msahakangas
emiliakarlsson
emiliakarlsson,

Åh vilka sommarkänslor med vattenskoter och grillning! Låter alldeles underbart 😍 Hoppas du får en fin helg!

nouw.com/emiliakarlsson
msahakangas
msahakangas,
Jaa verkligen en helt perfekt sommardag!
nouw.com/msahakangas
Jovana
Jovana,

Vad gott det ser ut 😍

nouw.com/jovana
msahakangas
msahakangas,
Det var supergott!!
nouw.com/msahakangas