Välbehövlig myseftermiddag

Hej på er! Fick tillbaka svaret på mitt test igår och tack o lov så har jag ingen Corona. Det känns väldigt skönt och jag kan slappna av lite. Valde dock att vara hemma från jobbet idag med för att bli helt återställd innan jag återgår. Jag mår bra, det kan jag absolut säga och jag känner mig inte längre sjuk förutom lite trötthet. Troligtvis beror snuvan främst på pollen, så drygt tho.. Men hellre det än Corona såklart!

När jag ändå var hemma idag passade jag på att jobba med lite papper som jag hade här hemma. Blev inte helt klar utan ska fortsätta med det i helgen för att få det helt klart, så slipper man tänka på det. Blev även sugen på att göra iordning mig litegrann för det är ju riktigt roligt att sminka sig och hålla på. Har hittat en BB-cream som jag gillar starkt, så roligt ju!
När J sedan kom hem från jobbet hade han köpt med sig lite godsaker, så vi har haft en riktigt mysig eftermiddag tillsammans här hemma.

Denna helg blir väldigt lugn och skön eftersom jag har varit hemma i veckan. Dock kanske jag tar mig med en sväng till gymmet för att köra ett lugnt pass, det känner jag mig faktiskt riktigt taggad på!

Gillar