Tre saker

Från majmånad förra året

Vaknade upp till en av mina favoritmånader, maj. Hoppas dock att vädret vill vända så att maj får visa sina bästa sidor. Gårdagen var mysig och jag var så tacksam för att äntligen få lite grillat samt att vi spelade lite roliga spel. Vi kom hem ganska tidigt men vi är ändå otroligt trötta idag så vi har bestämt oss för att bara slappa idag, så skönt faktiskt. Eftersom jag inte har så jättemycket nytt att berätta för er tänkte jag göra ett inlägg där jag skriver om tre saker/personer som till exempel inspirerar mig, som jag vill göra, som jag vill köpa, som jag vill äta och så vidare. Kändes väldigt svårt att förklara såhär haha men jag hoppas att ni kommer förstå under inläggets gång!

1. Bild från Emmas blogg/ 2. Bild från Celines blogg/ 3.Bild från Johannas blogg

Mina tre favoritbloggar här på nouw: Precis som @isabylund nämnt på hennes blogg tycker jag också att vi borde uppmärksamma bloggare som man verkligen tycker om, för att visa varandra att man gillar det de producerar. Och några av mina favoriter är @emmapetersson för hennes underbara recept och bilder på maten som får en att dregla, @celinelundqvists för hennes otroligt vackra bilder från den norrländska naturen och hennes studentliv i Edinburgh samt @yayas för hennes ostoppbara kreativitet och inspirerande bilder.

Mina tre favoriter på YouTube: Linn Ahlborg och Alice Stenlöf för deras mysiga vloggar, samt Jonna Jinton för hennes sätt att leva, hennes kreativitet och för att drömmen är att leva ungefär som henne en dag.

Tre saker jag kommer spendera pengar på inom kort: Ett gymkort för jag vill verkligen ta tag i träningen igen, nya sneakers och troligtvis Xlash som jag funderat över jättelänge. Ni som använder Xlash, ser ni några nackdelar med det eller är det väldigt värt?

Tre matställen jag bara måste testa: Pom & Flora för deras (som det ser ut som) otroligt fina brunchrätter, La Perla för en fantastisk pasta och Mr Cake för en mastig fika.

Tre "must haves" i skafferiet: Soja för grym smaksättning, lättdryck då man aldrig vet när man blir törstig på något lite sötare samt en riktigt god müsli (min favorit är kakao/hallon från Paulúns).

Tre "must haves" i kylskåpet: Kefir som jag tjatat om tidigare, ägg och salladslök som jag blivit tokkär i.

Tre riktigt bra inköp: Eltandborste, mina nya och otroligt sköna jeans (köpta HÄR) samt mitt älskade köksbord som jag fortfarande är besatt av.

Tre meningar jag försöker att peppa mig själv med varje dag:

- Du är inte dina prestationer.

- Du ska/kan inte vara någon annan än dig själv.

- Övertänk inte allting.

Tre mål under sommaren: Tatuera mig, ta vara på dagarna och inte låta mina tankar ta över (livet som övertänkare deluxe).

Undrar ni något annat som inte alltid kommer upp i mina inlägg så är det bara att fråga på, det uppskattar jag! <3

Gillar

Kommentarer

Gustafssonlinneaaa
Gustafssonlinneaaa,

Vad vill du tatuera in? 🥰

nouw.com/gustafssonlinneaaa
msahakangas
msahakangas,
Jag har inte bestämt mig riktigt ännu, men vet att det blir en mindre, minimalistisk tatuering 😘
nouw.com/msahakangas
emmapetersson
emmapetersson,

Rolig lista och tack så mycket för fina ord😍

nouw.com/emmapetersson
msahakangas
msahakangas,
Tack och det var så lite så!❤️
nouw.com/msahakangas
Monika25
Monika25,

Bra

https://nouw.com/monika25/-1-maj-37834718

nouw.com/monika25
emiliakarlsson
emiliakarlsson,

Vilket roligt inlägg! Apropå Xlash så har jag själv det och jag är supernöjd! Jag har inte fått några biverkningar utan har bara sett fördelar med det. Till en början var jag lite skeptisk ifall det skulle funka men jag har verkligen fått märkbart längre fransar. Jag är supernöjd och kan verkligen rekommendera det! ☺️

nouw.com/emiliakarlsson
msahakangas
msahakangas,
Tack så mycket! Och tack för att du delade med dig av dina tankar kring Xlash, nu blev jag ännu mer sugen att testa!😍
nouw.com/msahakangas
svullo
svullo,

Föredömligt snygg uppläggning i skålen, vad har du i för gott mer än banan 😊

nouw.com/svullo
msahakangas
msahakangas,
Tack så mycket! Smoothien är baserad på hallon-Kefir, frysta hallon samt lite spenat och grönkål. Det är lite chiafrön samt en müsli med smak av kakao och hallon utöver banan som topping 😊
nouw.com/msahakangas
linneajohans
linneajohans,

Älskar såna här inlägg! Jag använde xlash ett tag och har kvar mycket produkt hemma så tänka börja använde igen, dock så tycker jag den kliar något otroligt haha?? Så kändes typ som jag kliade bort produkten, men jag vet inte riktigt, tänkte ge det en till chans!

nouw.com/linneajohans
msahakangas
msahakangas,
Åh vad roligt att höra, tack❤️ Hmm ja man reagerar nog på den beroende på hur känslig man är mot sådana produkter.. Får testa mig fram!
nouw.com/msahakangas
Beccassida
Beccassida,

Kul lista🌸

nouw.com/beccassida
msahakangas
msahakangas,
Vad roligt att du gillade den! <3
nouw.com/msahakangas