This or That

Hej på er, tänkte börja detta inlägg med några bilder från förra årets resa till Spanien, för att värma upp litegrann. Idag har jag känt mig totalt urladdad på energi vilket är jättekonstigt då jag har haft en långt ifrån fullspäckad helg. Dock påverkas jag ännu en gång av vädret som idag har varit otroligt grått och trist. Får lite höstkänslor av detta, så pass att jag till och med tände lite ljus här hemma för att värma upp. Känner mig faktiskt lite kulen så bestämde mig för att bara lägga mig ned i soffan framför TV:n, kanske ta en liten nap också om det faller in.Vill ändå ge er ett lite roligt inlägg så tänkte bjuda på en liten "This or That" för att jag själv tycker att det är kul att läsa hos andra bloggare.

Flyga flygplan / Åka på road trip

Något jag verkligen tycker är så mysigt är faktiskt att åka bil, och det har jag nästan alltid gjort. Dock föredrar jag första delen av road tripen när man tar sig bortåt, vägen hem känns inte alltid lika rolig. Men bara grejen med att kunna stanna lite när man vill för att se fina platser, bo en natt på ett hotell för att sedan åka vidare och äta en jäkla massa mat eller snacks under vägen är ju bara för mysig.

Storstad / Landet

Jag har aldrig bott i en storstad utan en liten sketen ort utanför en hyfsat stor stad, men alla tycker alltid att man bor på landet om jag berättar vart jag bor haha. Men det är ju inte riktigt landet då det fortfarande är ett centrum liksom, förstår ni hur jag menar? Dock har jag en stark vision att jag och J ska flytta ut till en gård på landet i framtiden för att ha utrymme att skapa vårt eget där. Jag vill ha ett hus på landet som är modernt samtidigt som det finns delar som speglar det gamla, som ett stort lite lantligt kök. Älskar tanken att mina framtida barn ska kunna växa upp nära till natur där de kan leka fritt utan en massa hinder från saker som finns inne i storstäderna. Vill bara kunna låta de vara ute och leka samtidigt som jag som förälder kan känna mig trygg med det, och det är något jag tror att ett boende på landet kan ge.

Restaurang / Take Away

Jag älskar att beställa hem mat eller hämta för att äta just hemma, det är ju så mysigt. Men i dagsläget känner jag verkligen att det hade varit så mycket roligare att få klä upp sig för att äta på en restaurang. Det är ju troligtvis på grund av pandemin för det har ju gjort att det inte blivit så jättemycket av den saken. Sedan känner jag också ett behov av att klä upp mig lite ibland eftersom jag alltid har mina jobbarkläder på mig och en ful mössa på huvudet som jag måste ha varje dag. Känner mig liksom inte alltid jättefin i det, därför känner jag ett större behov av att faktiskt få fixa till mig lite extra för att sedan komma hemifrån lite. Så i dagsläget väljer jag restaurang utan tvekan!

Bakom kameran / Framför kameran

Denna var väldigt enkel då jag inte alls trivs framför kameran, därför blir det bakom kameran alla dagar i veckan. Känns som att jag inte har någon kontroll när jag står framför kameran, speciellt inte om någon annan fotar mig. Usch jag gillar det inte alls. Att själv fota ger mig all kontroll och jag får fota på det sätt jag brukar göra, istället för att anpassa mig efter vad någon annan tycker är "rätt". Tycker överlag inte om att ta kort på mig själv heller, speciellt inte till bloggen. Att någon gång lägga upp något på mig själv på Instagram är ingen big deal, men att göra det här är jag inte helt bekväm med ännu.

Spontan / Strukturerad

Denna tycker jag är riktigt svår då jag absolut kan vara båda personer. Jag tror dock att jag är mer för att ha saker och ting lite planerat några dagar innan om jag vet att jag ska göra någonting, annars kan det finnas något som stressar upp mig fram till den dagen. Däremot har jag det blivit lite mer att jag rycker på axlarna i vissa situationer men det är så otroligt olika beroende på vad det handlar om, hur mycket energi är det värt att gå och oroa sig över vissa saker liksom? Och jag vet att jag älskar när vissa saker sker spontant, men ja ni såg rätt VISSA situationer. Jag kan tycka att det är så kul ifall någon hälsar på lite oplanerat, men bara om jag har städat. Och jag gillar att kanske åka in till stan på en middag som planeras samma dag, om jag vet att vi tar oss hem säkert. Ja ni hör ju, jag är nog mer strukturerad och vill ha kontroll om det handlar om saker som inte sker inom min trygghetszon, typ.

Pizza / Sushi

Jag älskar mat, det kan vi börja med. Så att bestämma en av dessa saker är jättesvårt då jag absolut kan få en kraftig craving för de båda. Men sushi har på sistone blivit en stor favorit då det är utemat som ändå känns fräsch efter att man har ätit det. Har annars väldigt lätt att bli uppblåst och få ont i magen men sushin får jag typ bara matkoma av haha. Åh min mage skriker efter sushi nu, så det får nog faktiskt bli sushi då jag är inne i en sådan period. På tal om cravings ska det bli spännande att se vad man kan få för konstiga behov när man är gravid, haha!

Hitta på något / Ta det lugnt

Det här beror helt på vilket humör jag är på och oftast är det antingen eller, ingenting däremellan. Ska jag ta det lugnt så tar jag det lugnt och ska jag hitta på något vill jag helst maxa det. Om jag och J till exempel har bestämt att vi ska hitta på något kul så tror jag att jag övertänker det så mycket vilket leder till att jag bygger upp massa förväntningar. Det blir ju oftast lite sådär då, eftersom jag förväntat mig alldeles för mycket. Men helst av allt älskar jag ju att hitta på saker, även fast corona absolut har gjort att man blivit en liten hemmaråtta. Jag och min kollega pratade faktiskt om det idag, att man på sätt och vis glömt bort hur roligt det är att hitta på saker med vänner och familj, vilket gjort att när man väl är påväg att hitta på något så är det snudd på att man ångrar att man tackat ja.. Men att det alltid är roligt när man väl kommer iväg, så synd bara att man ska tänka så mycket inför det!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

fantasyfoto
fantasyfoto,

Åh vad kul att få veta vad du väljer <3

nouw.com/fantasyfoto
msahakangas
msahakangas,
Vad roligt att du tyckte det! 😊 <3
nouw.com/msahakangas
Linnéa,

Men så härligt och roligt inlägg - ska göra något liknande ⭐️👌🏻

nouw.com/linnealiebig
msahakangas
msahakangas,
Vad roligt att du gillade inlägget! 😘
nouw.com/msahakangas
nellielillskog
nellielillskog,

Håller med alla förutom Sushi & restaurang, sen är jag en blandning av strukturerad och spontan 😂

Sånnahär inlägg är så roliga!!

nouw.com/nellielillskog
msahakangas
msahakangas,
Haha åh jag förstår verkligen den där blandningen 😅 vad roligt att du gillade inlägget, visst är det roligt?❤️
nouw.com/msahakangas
linneajohans
linneajohans,

Vi tycker så lika om så mycket!!

nouw.com/linneajohans
msahakangas
msahakangas,
Men vad roligt!!❤️
nouw.com/msahakangas
emmapetersson
emmapetersson,

Älskar att gå ut och äta på restaurang! Bland det bästa jag vet😍

nouw.com/emmapetersson
msahakangas
msahakangas,
Jag förstår verkligen, det är verkligen vardagslyx ❤️❤️
nouw.com/msahakangas
LouiseEdling
LouiseEdling,

Föredrar också sushi framför pizza, gillar inte pizza så mycket. Kan lätt tycka det blir alledels för flottigt för min smak <3 Kram

nouw.com/louiseedling
msahakangas
msahakangas,
Håller helt klart med dig, sushi är lite lättare mat ❤️ Kramar!
nouw.com/msahakangas
saranilsander
saranilsander,

Åh vad jag känner igen mig i det du skriver under hitta på något! Är exakt likadan haha!

nouw.com/saranilsander
msahakangas
msahakangas,
Hahah vad roligt😘
nouw.com/msahakangas
emiliakarlsson
emiliakarlsson,

Så härliga bilder! Spanien är ett såå fint land! 😍

nouw.com/emiliakarlsson
msahakangas
msahakangas,
Åh tack! Ja men det är ju det, älskar Spanien! ❤️
nouw.com/msahakangas