THE LATEST

Hej på er fina ni! Här har det verkligen ekat tomt i några dagar och det är för att jag inte riktigt haft ro eller tid att sätta mig ned vid datorn, trots att jag har velat. Det är lite mycket i huvudet just nu då jag försökt att planera upp de första dagarna i skolan, handbollsträningarna har börjat och dessutom jobbar jag min sista vecka på bageriet. En del att tänka på, både nytt som gammalt vilket gör att jag inte kunnat sätta mig ned och skriva. Men nu ville jag verkligen uppdatera er om vad jag har gjort det senaste, eller ja typ bara om gårdagen då det faktiskt är något jag vill nämna.

Veckan har inte varit så speciell, den har mest varit väldigt lång hittills och jag är ändå glad över det för då hinner jag njuta av sista dagarna på jobbet. Igår däremot så åkte jag in till Västerås för att möta upp en vän för att prata om livet, umgås och äta lite gott nere på stan. Vi kikade runt i affärer en snabbis för att sedan sätta oss vid Mocca Deli för att äta. Mitt förslag var att gå dit då jag ville ta mig igenom lite mer av deras sortiment men så tråkig som jag är tog jag exakt samma sak som senast, en halloumiwrap med avokado och vitlöksdressing. Den tycker jag dock väldigt mycket om så det var absolut värt det! Där pratade vi om lite livshändelser som skett på sistone och det är så skönt att catcha upp sådär för att få veta vad som händer i varandras liv, viktigt och så härligt. Därefter gick vi in på en butik som säljer kristaller och min vän som är lite mer insatt i just det hjälpte mig lite hur jag skulle tänka när jag valde. Hon plockade på sig lite stenar som hon drogs till och lika så gjorde jag, och dessa måste jag ändå säga att jag är i hyfsat behov av. Alla tre har något att göra med att man ska känna sig trygg i sig själv och att liksom våga tro på sig, samt att förstå sig själv. Tänker att jag går in mer på detta om ni är intresserade? Det känns i alla fall väldigt roligt att starta lite smått med kristaller då det är något jag har tänkt på länge! Tror ni på att kristaller fungerar?

Fick även en otroligt fin födelsedagspresent i efterskott av min vän. Det var en korg som faktiskt är till för att vara en kruka, denna var i sin tur fylld med en flaska cava, ansiktsmask, ett presentkort på Gina Tricot (otroligt passande), greigea ljus och choklad, samt en liten lapp där det stod unna dig. Alltså jag blev så otroligt glad över denna present då hon träffade så rätt och hon om någon vet att jag är riktigt dålig på att unna mig saker. SÅ tacksam för denna och min älskade vän.

Gillar