Tankar efter semestern

Nu när jag är hemma igen insåg jag hur snabbt veckan har gått. Men eftersom jag jobbat i princip hela sommaren så har denna vecka känts väldigt lång, vilket jag är glad för! Väl i Norrland hann vi hitta på saker hela tiden vilket var riktigt roligt då det inte alltid händer så mycket här hemma. Här uppe på bilderna var vi till exempel uppe på en skjutbana och fick prova att skjuta lerduvor. Det gick förvånansvärt bra faktiskt, jättekul också! Det händer lite såna spontana saker hela tiden vilket jag är jätteglad för att få hänga med på eftersom det var första gången jag träffade J:s barndomskompisar.

Det var så skönt att få komma hemifrån ett tag och bara tänka på annat än vardagen. Trivdes verkligen så bra där uppe vilket jag var rädd för att inte göra, man tänker ju att Norrland ska vara lite dött men där hade jag fel uppfattning. Det var så härligt! J vill faktiskt att vi flyttar upp dit inom en ganska snar framtid och efter att ha varit där känner jag inte att det är en omöjlighet för min del. Ser det lite som en spännande utmaning i livet, att flytta till en annan stad och bygga ett liv där. Ingenting säger ju att vi binder oss dit, trivs man inte så löser det sig alltid!

Nu är det snart dags för mig att bege mig mot jobbet och det känns förvånansvärt bra ändå för fick lite sovmorgon. Ni får ha en fin start på veckan!

- Magdalena

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Vad kul och skönt för den delen att förväntningen blev något helt annat, att du trivdes så bra som du gjorde däruppe! Att komma hemifrån ibland är faktiskt himla skönt och kan behövas <3 Och helt klart är det en utmaning i livet och de måste man våga möta! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
msahakangas
msahakangas,
Ja jag är jätteglad över att det var så pass bra som det var där uppe! ❤️ Massa kramar!
nouw.com/msahakangas