SUMMER BUCKET LIST DEL 2

Nu är vi redan halvvägs in i sommaren, hjälp.. Men jag tänker försöka klämma in en del under min semester och förhoppningsvis under de sista veckorna av sommaren med. Vill ju göra så mycket men tycker verkligen att timmarna springer ifrån en haha.. Men det ska jag bli bättre på, att verkligen planera in sådant kul så att det faktiskt blir av! Här kommer därför en del 2 av min Summer Bucket List.

11. Paddla kanot. Drömmen är ju att samla ihop ett gäng kompisar för att ta en heldag på sjön/ i kanalen för att paddla tillsammans. Så kan man stanna på vägen och fika eller bada, det känns verkligen som en så härlig aktivitet

12. Läsa ut en bok. Jag gillar att läsa men är dålig på att ge mig själv tiden till det då jag har lite svårt att komma in i boken. Tycker alltid att det är tråkigt att börja läsa böcker, men efter ett tag brukar jag bli fast. Att läsa bok förknippar jag en del med att vara utomlands då senaste gången jag läste en bok var i min familjs sommarhus i Spanien. Vill sitta där vid poolen med solen brännande mot min hud och en spännande bok i handen. Längtar utomlands något fruktansvärt!

13. Åka ned till Västkusten. Jag och J började prata om det i veckan, att vi gärna skulle vilja hinna med en resa ned till Västkusten. Först pratade vi om Göteborg men nu börjar vi bli lite mer sugna på att hänga kring Smögen eller någon annan liknande by. Sitta på en mysig restaurang med mycket fiskrätter som speciellt J är väldigt förtjust i, bada från klippor, se på underbara solnedgångar vid vattnet och så vidare.

14. Ha en temafest. Jag är egentligen ingen som brukar tycka om att gå på temafester då jag blir obekväm av tanken att inte veta hur all in man ska gå när det kommer till klädseln. Men att styra en temafest hade varit väldigt roligt, skulle passa bra till min kommande födelsedag!

15. Baka en riktigt maxad sommartårta. Hahah jag vet inte riktigt vad detta skulle vara men det är ju så jäkla roligt att blanda massa smaker och komponera ihop en stor och ståtlig tårta. Det var längesedan jag gjorde en egen tårta så det hade varit roligt att göra det snart igen. Mina nära och vänner verkar ju uppskatta min bakning också så det hade varit kul att bjuda på!

16. Ha en egen utebio. Tänk vad mysigt det hade varit att sätta upp en projektorduk och lite mysiga sittplatser ute i en trädgård för att sitta ett helt gäng och kika på en film.

17. Gå på en barrunda. Nu när restriktionerna börjar lätta hade det varit riktigt roligt att dra med sig några vänner både ur mitt och J:s kompisgäng för att ta oss runt på lite olika barer. Sitta och snicksnacka lite på varje ställe för att sedan gå och prova något annat.

18. Förhoppningsvis kunna inviga balkongen. Hahaha enough said about it.

19. Åka på loppisrunda. Skulle gärna vilja åka runt och hitta massa smultronställen med min syster då även hon tycker att det är roligt att gå på loppis. Hade velat hitta någon typ av gårdsloppis då jag dras mer till de lite gamla och rustika sakerna. Hoppas verkligen kunna hitta något riktigt kap!

20. Åka ned till radhuset i Spanien. Detta är verkligen en längtan eftersom det är som mitt andra hem, meeeen det får nog faktiskt vänta tills läget är mer stabilt.

Gillar

Kommentarer

Lisefoto,

Så herlig bucket list <3

lisefoto.bloook.no
msahakangas
msahakangas,
Tack snälla! <3
nouw.com/msahakangas
emmapetersson
emmapetersson,

Så mycket skoj på listan ju! Hoppas att du lyckas bocka av det mesta🥰

nouw.com/emmapetersson
msahakangas
msahakangas,
Ja men visst, får verkligen försöka pressa in allt under de kommande veckorna! <3
nouw.com/msahakangas
LouiseEdling
LouiseEdling,

Åh hoppas du kan åka ner till spanien <3

nouw.com/louiseedling
msahakangas
msahakangas,
Jaa det hoppas jag med!!
nouw.com/msahakangas