Sommarlistan <3

Nu känner jag att jag kommit in alldeles för mycket på spåret "Sommar" men det ger mig motivation varje dag och jag tror faktiskt att ni alla bli väldigt glada av att tänka på sommaren. Sååå, jag kommer fortsätta att göra så att vi alla längtar ännu mer men jag gillar den känslan, att längta till någonting, och inte minst till sommaren! Alla har vi väl saker som påminner oss extra mycket om sommar, sol och härlig stämning? Jag tänkte lista lite saker här nedan som påminner mig och sommaren och alla dess härligheter. Tror ni att det kan vara kul? Här kommer i alla fall min lilla sommarlista <3

Bilder från Pinterest

En typisk sommaroutfit - Det är helt klart lite längre kjolar tillsammans med en croppad topp till. Till det skulle jag antingen ta på mig tofflor eller sneakers för det är vad jag föredrar att gå i. Sedan är det en så tacksam outfit för när sommarkvällarnas kyla börjar rulla in är det bara att ta på sig en stickad tröja eller en sweater över för att göra den lite varmare. Det är så praktiskt och framförallt snyggt!

En låt som du förknippar med sommar - "The Only Way Is Up" av Martin Garrix och Tiesto.

Alltså den här låten har jag och en kompis varit besatt av i så många år och jag minns så väl när jag hörde den första gången. Det var en story som Hanna Friberg (Hannalicios) hade lagt upp på Instagram tillsammans med Ellinor Löfgren, från när de var på Summerburst.

Blir otroligt taggad av den och kan inte vänta tills att lyssna på denna samtidigt som man umgås med vänner <3

En plats som bara ÄR sommar - Här måste jag verkligen säga Dalarna och mer specifikt Leksand eller Rättvik. Ända sedan jag var liten har mamma och pappa haft husvagn i Leksand som de på senare år flyttat till Rättvik, så i Dalarna har många somrar tillbringats kan jag lova. Midsommar har nästan alltid firats där och senast förra året blev jag och J bjudna upp dit under midsommarhelgen vilket var så himla mysigt! Där är det sommar på riktigt och det känns i hela luften.

Dofter som får dig att tänka på sommar - Det första jag kom att tänka på var doften av sommarregn men det kan man ju inte riktigt känna förrän det faktiskt är sommar haha.. Annars skulle jag nog säga doften av grillat, alltså mums!

Favoritaktivitet på sommaren - Denna är ju riktigt svår för det finns ju så mycket att göra under sommarhalvåret om man jämför med vad som finns under vinterhalvåret. Men jag måste nog säga att det är att äta utomhus. Det går att sitta på varandras balkonger, vid någon brygga eller på en uteservering någonstans. Är inte det den bästa känslan som finns? Typ köpa med sig pizza eller sushi för att cykla till en mysig plats nära vattnet. ÅÅÅÅH MYS

Om det inte skulle vara något sådant hade jag valt att åka och typ spontanbada närmare natten eftersom det fortfarande är lite ljust ute, och att det samtidigt börjar ljusna väldigt snabbt efter att det blivit mörkt en vända. Älskar känslan av att det är ljust ute så länge för då blir jag inte alls lika trött på kvällarna, vilket innebär att i alla fall jag tar vara på de mysiga kvällstimmarna.

Bilder från Pinterest

Vilken/Vilka färger är DU i sommar? - Jag vill klä mig i lite mer färgglatt som jag nämnt i tidigare inlägg. Och dessa färger skulle då vara pastellnyanser av gult, grönt eller lila. Om inte en tröja i en färgglad färg skulle jag vilja använda mig av accessoarer som livar upp lite. Annars kommer alltid beige att gå hem, så snyggt till sommaren!

Din bästa sommar - Här måste jag nog säga sommaren mellan 8:an och 9:an. Jag har aldrig varit en person som haft stora kompisgäng eller som har umgåtts med många, har alltid haft mitt lilla tjejgäng. Denna sommar kände jag mig dock allt annat än ensam då mitt lilla kompisgäng slogs samman med massor av andra i våra parallellklasser samt med några från en ort precis utanför vår. Det hände någonting varje dag hela den sommaren och det var väldigt roligt faktiskt, vi badade, hittade på aktiviteter och bara umgicks. Känns verkligen som att man borde tänka lite mer utifrån den sommaren för man mådde ju faktiskt väldigt bra av att träffa människor och hitta på saker tillsammans. Så roligt ju!

Vad längtar du mest till under denna sommar? - Vi har precis som förra året planerat att åka upp till Norrland, dels för att fira J:s lillasysters student och för att hälsa på hans nära och kära. Förhoppningsvis kan vi även ge oss ut på hjortronjakt då den gick lite halvdåligt förra året, de hade nämligen "blommat över". Vill även passa på att åka runt lite i Sverige, till städer man kanske inte hade åkt till. Tycker att det hade varit roligt att åka runt till lite lantloppisar, mysiga caféer eller för att göra någon aktivitet som inte är här i hemma i närområdet. Känns som att jag kommer vilja ta vara på de lediga helgerna för att åka bort och se någonting annat.

Sedan längtar jag något otroligt efter att vara ute sent med vänner och familj överlag. Vill också ta igen förlorad tid med de nära och kära som man inte velat umgås med nu i och med pandemin, att man då under sommaren kan passa på att träffa varandra utomhus. Så viktigt! <3

Gillar

Kommentarer

linneajohans
linneajohans,

Härlig lista <3

nouw.com/linneajohans
msahakangas
msahakangas,
Åh vad kul att du tyckte det!❤️
nouw.com/msahakangas
agnesmathilda
agnesmathilda,

Men åhhh vad jag längtar ❤️❤️❤️

nouw.com/agnesmathilda
msahakangas
msahakangas,
Jaaag också! ❤️
nouw.com/msahakangas
Enna,

Vilket underbart inlägg 😊

sayyeastofashion.blogg.se
msahakangas
msahakangas,
Åh tack fina!
nouw.com/msahakangas
emmapetersson
emmapetersson,

Vad roligt! Min bästa sommar var också mellan 8:an och 9:an haha <3

nouw.com/emmapetersson
msahakangas
msahakangas,
Men åh vilken sammanträffande!<3
nouw.com/msahakangas