Soliga söndag

Godmorgon! Idag vaknade jag upp till ett ljust sovrum så jag förstod att det var soligt ute, hur härligt? Så skönt att vakna i bra tid dessutom så man hinner få den här mysiga morgonen i soffan men samtidigt få saker gjorda under dagen. Dock är det inte alls konstigt att jag är uppe tidigt då jag även gick och la mig tidigt i går, var helt slut efter jobbet. Idag känner jag mig väldigt pigg faktiskt och det känns otroligt skönt, än att vakna upp och bara vilja stänga igen ögonlocken igen.

Dagens sysslor blir nog inte speciellt många förutom att fixa en del här hemma. Ska även slänga ihop någon god middag med halloumi men vet inte riktigt vad det skulle kunna bli ännu. Jag skulle faktiskt vilja prova halloumistroganoff någon gång men har redan ätit korvstroganoff denna vecka, så det får nog vänta. Vi får se vad det blir helt enkelt, skönt att i alla fall ha någonting att göra middag på såhär i slutet av veckan då vi brukar veckohandla. Jag tycker dessutom att det kan vara lite svårt att få allt att räcka till middag samt matlåda dagen efter. Egentligen vill jag göra mat som räcker ännu lite till för att spara tid och pengar. Hur brukar ni lägga upp era livsmedelsinköp? Ge mig era tips! :)

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,

haha vilket sammanträffande, skrev precis till en kompis och berättade hur förvånad jag var över att jag vaknade PIGG imorse?! Haha chocken liksom 😉 Måste vara ljuset som flödade in i rummet, fint sätt att vakna på! Hoppas du får en fin dag!

nouw.com/isabylund
msahakangas
msahakangas,

Haha ja jag känner verkligen igen mig i din chockkänsla! Jag tror också på att det är ljuset som gör en så pigg. Ha en fantastisk dag du också <3

nouw.com/msahakangas
saranilsander
saranilsander,
Åh älskar när man vaknar och solen lyser in i rummet. Man känner på något sätt då att dagen kommer bli bra!<33
nouw.com/saranilsander
msahakangas
msahakangas,

Håller med dig såå mycket, ljuset gör så mycket för att dagen ska bli bra <3 Ha en toppen dag finis!

nouw.com/msahakangas
agnesmathilda
agnesmathilda,

Åh det finns ju inget bättre än att vakna upp till ett rum upplyst av solen ❤️ Sååå härligt! Det ger en verkligen pepp inför dagen. Hoppas resten av din söndag fortsatt bra ❤️ Vad gäller livsmedelsinköp försöker jag och min sambo veckohandla varje söndag. Sedan kan det som du säger vara svårt att handla rätt mängd så det räcker till det man önskar, men när man lyckas är det ju sååå smidigt! Kram

nouw.com/agnesmathilda
msahakangas
msahakangas,
Jaa jag håller verkligen med, såå härligt uppvaknande! <3 Ja det känns som att veckohandling är det bästa,, tack för svaret <3 Ha en fin vecka!
nouw.com/msahakangas