Småplock och ölfotboll

Hallå på er! Idag är en sådan dag då jag känner att sommaren verkligen är här och att det finns så mycket att se fram emot. Det blir ingen specifik tacksamhetslista utan jag tycker att det här inlägget får bringa tacksamhet till att sommaren har kommit, på riktigt. Jag längtar efter midsommar, mysiga kvällar på balkongen (som fortfarande inte är helt klar), kvällsdopp. mer semester i Piteå och så vidare. Men oavsett vad jag längtar till så känner jag att vardagen blir både enklare och roligare nu under den bästa årstiden vi har. Svensk sommar är ingenting man skojar bort, för det finns ingenting bättre än det. Punkt.

Gårdagen var riktigt härlig. Vi började dagen med att vara lite småsega från fredagen då vi firade en gemensam vän till oss som fyllde 25. Det var ganska lugnt men det blev väldigt sent vilket tog hårt på mig som hade varit vaken sedan fyra på morgonen. I alla fall, vi gav oss sedan ut på byn för att handla lite chark, grillad kyckling, frukt och lite annat småplock för att göra en enklare middag som vi skulle äta tillsammans med några vänner. Det var första gången jag gjorde löjromschips och jösses så fräscht och gott det var, kommer absolut bli många repriser i sommar!

Därefter var det dags för J att bege sig till en fotbollsplan då hans vänner hade planerat upp en ölfotbollskväll. Jag och min vän följde med dit för att egentligen bara titta men jag kunde inte hålla mig från att spela en match innan vi skulle bege oss. Det var så jäkla roligt och jag hade nog kunnat stanna hela kvällen om det inte var så att jag faktiskt skulle vara med min vän resten av kvällen. Men jag klagar absolut inte på att hänga med bästisen med härligt snack och aperol spritz i glaset. En riktigt mysig sommarkväll måste jag säga, sådant vill jag göra mer av. Det är ju så roligt att göra sådana aktiviteter då det blir lite tävling, härligt umgänge och allmänt roligt till sent på kvällarna. Såå kul ju!

Jag hoppas att ni har haft en fin helg i värmen. Nu ska jag fortsätta med lite tvätt och städning efter gårdagens middag. Ha det fint! <3

  • Mat

Gillar

Kommentarer

Jovana
Jovana,

Wow så mysigt 😍 vi är synkade med tacksamhetslistan, blir nog ingen här heller haha.

nouw.com/jovana
msahakangas
msahakangas,
Jaa jättemysigt! Haha ja men ibland är det så <3
nouw.com/msahakangas
Monika25
Monika25,

Mysigt

https://nouw.com/monika25/sommar-varme-37895660

nouw.com/monika25
msahakangas
msahakangas,
Ja det var det verkligen! <3
nouw.com/msahakangas
Lise Emilie,

Åh, nam det så godt ut!

lisebrevik.no
msahakangas
msahakangas,
Det var jättegott!
nouw.com/msahakangas
nellielillskog
nellielillskog,

Åh va härligt det låter, svensk sommar är bäst!

nouw.com/nellielillskog
msahakangas
msahakangas,
Ja men det kan jag bara hålla med om!
nouw.com/msahakangas
Ida,

Svensk sommar är underbar ja!! Låter som en riktigt härlig dag också med ölfotboll 😃

idanilssonphoto.se
msahakangas
msahakangas,
Det var det verkligen!!
nouw.com/msahakangas