Slapparsöndag

Idag fick det bli en sådan där lugn söndag som så många andra söndagar.. Dagen igår var otroligt lång då jag började med att gå upp i tid för att göra mig iordning då jag skulle hjälpa min bästa vän att fixa inför hennes födelsedagsbrunch, den skulle börja vid 12.00. Väl där bjöds det på god mat, Mimosas i överflöd och ett gäng härliga människor. Det gjordes sånger om min bästa vän, det dansades, spelades kubb och jag träffade nya människor samt gamla vänner som jag inte träffat på länge. Därefter runt 17.30 hämtade min pojkvän upp mig då vi skulle iväg och grilla efter brunchen hos våra andra vänner. Det var jättemysigt och otroligt skönt att bara sitta och prata. Kvällen blev inte så sen där men väl hemma blev det serietittande.

Vi började kolla om på serien "Bron" igår då våra vänner pratade om den. Jag har nog sett om första säsongen tre eller fyra gånger men blev sugen att börja om ännu en gång. Så idag på eftermiddagen har några avsnitt checkats av vilket har varit otroligt mysigt med tanke på regnvädret ute. Har även hunnit tvätta lite och diskat så att jag bara kan slappna av inför veckan. Funderar på att färga mina ögonbryn också då de alltid blir så ljusa av solen på sommaren, haha! Ni får ha en fin avslutning på helgen och en trevlig vecka framför er!

- Magdalena

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Brunch lät ju himla mysigt! Att få sitta och prata kan vara så himla behövande, det är att ge och få energi 🌟 så guldvärt! Bron är en av få serier jag sett och den är ju så bra ändå 😍 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
msahakangas
msahakangas,
Jaa det var otroligt välbehövligt! Kram <3
nouw.com/msahakangas