Skämde bort mig själv

Hallå på er fina ni! Jag har verkligen behövt lägga bloggen åt sidan under stor del av veckan, för veckan har verkligen flugit förbi. Har verkligen prioriterat att göra saker efter jobbet denna vecka vilket har resulterat i att jag knappt hunnit sitta ned och när jag väl satt mig ned så har jag somnat, alltså på riktigt. Så jag har varken haft tid eller lust till att skapa content, har istället släppt den stressen för att bara slappna av lite. Ibland är det så och just denna vecka var en sådan vecka, men idag känner jag att jag har lite tid över för att sätta mig framför datorn.

Igår kom en vän hem till mig och J så vi satt och pratade i några timmar, samt åt mat tillsammans. Det fick faktiskt bli från ett ställe som heter Hamburgeriet och de har grymt goda burgare och sides. Jag tog en burgare med bacon, cheddarost och stekt lök, tillsammans med något som kallas "Dirty Fries" vilket är pommes, hackad bacon, hackad rödlök, smält cheddar, chipotle majonnäs och färsk jalapeno. Alltså detta om något är matkoma, men en matkoma som är väl värd att offra magont för haha.

Idag skämde jag bort mig själv lite genom att gå ned till en salong för att göra lash lift för första gången. Jag har ju tjatat lite om att jag vill testa det och nu tog jag tag i det för att jag vill ha fräscha fransar utan att anstränga mig under nästa veckas semester. Känner att det kan vara skönt att inte behöva ha en massa smink, specifikt mascara under varma dagar. Jag gillar typ inte mascara, för att mina ögonfransar vägrar att hålla den på plats haha.. Det är ganska ofta som produkten ramlar ned under ögonen och jag hatar det verkligen, för det gör att jag blir att se väldigt trött ut. Men nu tog jag äntligen tag i det och det är jag sååå glad över. Färgningen ingick även i priset så jag valde svart för att det ska ge lite intensitet även utan mascara. Ska även passa på att färga mina ögonbryn här hemma under kvällen eller i alla fall innan jag åker till Piteå så att jag slipper lägga tid på dem. Så skönt verkligen!

Nu ska jag skriva en liten packningslista så att jag inte glömmer någonting tills vi åker, jag har nämligen en tendens att missa vissa saker när jag åker bort.. Så det får bli kvällens nöje! Ha en fin kväll <3

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,

Vad skönt med fixade bryn och ögonfransar inför semestern! Det finns ju inget värre än när man lägger tid på sitt ansikte och så lägger sig produkterna under ögonen.❤️

nouw.com/evelinajosefines
msahakangas
msahakangas,
Sååå otroligt skönt! Nej alltså det är ju det som är så jobbigt, att man lagt ned tid på det för att sedan förstöras!❤️
nouw.com/msahakangas
emmapetersson
emmapetersson,

Helt rätt att unna sig lite nu! Extra skönt att slippa tänka på smink osv under sommaren🥰

nouw.com/emmapetersson
msahakangas
msahakangas,
Jaa men precis, det var den tanken som slog mig <3
nouw.com/msahakangas
matildatakkula
matildatakkula,
Hoppas du får en underbar fredag. Kram <3
nouw.com/matildatakkula
msahakangas
msahakangas,
Åh tack, det hade jag! Hoppas att din var super! <3
nouw.com/msahakangas
megkaup
megkaup,

ah, det är ju så härligt att unna sig lite bryn- och fransfix! din ögonfärg btw, så vacker 🥺

nouw.com/megkaup
msahakangas
msahakangas,
Jaa så härligt! Åh men tack snälla! <3
nouw.com/msahakangas
emiliakarlsson
emiliakarlsson,

Vad fint med lash lift!! Vill så gärna prova!

nouw.com/emiliakarlsson
msahakangas
msahakangas,
Åh tack fina du!! Jaa gör det, unna dig det<3
nouw.com/msahakangas
celinelundqvists
celinelundqvists,

Har också haft en sån hetsig vecka, ibland blir det så bara!

nouw.com/celinelundqvists
msahakangas
msahakangas,
Jaa man hinner knappt med själv!
nouw.com/msahakangas