Shopping i Pite

Igår blev det en shoppingdag här borta då vi alla behövde köpa på oss lite nya kläder. Jag var ute efter en klänning som jag skulle kunna ha på studenten och det hittade jag. Det fick bli en blommig långklänning, den får ni se senare i veckan. Hittade dessutom två söta toppar och ett par läsglasögon som var sjukt snygga. Har märkt att jag lätt får huvudvärk och ansträngda ögon när jag sitter vid datorn eller läser en längre tid. Så det var perfekt att jag hittade ett par!

Mot kvällen åt vi på Bishops Arms, där det fick bli en hamburgare för min del. Sedan gick vi hem till en kompis här uppe för att spela kortspel. En lugn och skön kväll, och inte allt för sent. Det var skönt så man kunde vila upp sig från att ha sovit lite dåligt i några dagar.

Idag blir det lugnt fram till senare på eftermiddagen då vi ska dra iväg och fiska i älven. Hoppas på att myggen låter mig vara men det tvekar jag på.. Det absolut värsta jag vet med sommaren är myggen för jag är allergisk och får stora bett..

Gillar

Kommentarer

emiliakarlsson
emiliakarlsson,

Finis!! Låter hur trevligt som helst, och vad kul att du hittade en klänning som du kan ha på studenten. Ska bli spännande att få se den framöver. Hoppas du undkommer myggen och får en trevlig eftermiddag med fisket. Kram!

nouw.com/emiliakarlsson
msahakangas
msahakangas,
Jaa så kul att hitta en typ av klänning som man inte brukar använda annars! Kram på dig!
nouw.com/msahakangas
JossusTravelPics
JossusTravelPics,

Åh dom jävla myggen kan verkligen förstöra sommarkänslan.

nouw.com/jossustravelpics
msahakangas
msahakangas,
Hahah jaa jag håller verkligen med dig!
nouw.com/msahakangas
celinelundqvists
celinelundqvists,

Piteå är väldigt mysigt att shoppa i faktiskt <33 Hoppas fisket blir lyckat!

nouw.com/celinelundqvists
msahakangas
msahakangas,
Jaa det är så mysigt!
nouw.com/msahakangas
emmapetersson
emmapetersson,

Underbart med lite nya kläder!

nouw.com/emmapetersson
msahakangas
msahakangas,