Senaste dagarna

Här får ni lite bilder från de senaste dagarna. Köpte hem en bukett liljor förr förra veckan och de höll sig fina ända till i måndags, hur bra? De är ju så fina och denna gång klarade jag faktiskt av doften utan att det blev för mycket.

Något nytt vi gjort på jobbet är hemkokad fläder- och rabarbersaft som vi säljer färdigblandad än så länge. I hopp om att sälja in lite till kunderna fixade jag en liten korg i butiken som jag tyckte blev så fint!

Var hemma hos min syster för några dagar sedan och detta är utsikten hon har från hennes fönster. Har fått sådan längtan efter att bo ute på landet vilket jag skrivit om i ett tidigare inlägg, men jag kan inte släppa det..

Egentligen gillar jag inte att skriva så mycket om träning, MEN... Jag måste bara tipsa om en grej som Maya Parnevik tipsade om, och det är kortleken. Du använder en kortlek och väljer ut fyra övningar, en för klöver, en för hjärter osv. Sedan kör du detta med en vän och tar varannat kort, eller ja det var så vi gjorde, tills kortleken är slut. Tog bara en halvtimme ungefär vilket kan vara skönt om man känner att man har för lite tid för träning i vardagen. Roligt och effektivt!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Så fantastiska bilder, wow! Just hemmagjorda saker får man en sån mysig känsla av plus att det brukar vara det godaste alla dagar i veckan! Inte följt Maya så har inte hört om detta, men lät lite roligt ändå 😃 Får inte träna just nu men man blir så peppad till när man får! Kram fina du <3
nouw.com/emmaengstrom
msahakangas
msahakangas,
Åh tack så mycket finis! Visst är det mysigt med hemmagjorda saker, vill själv bli bättre på att vara lite "bullmamma" om du förstår vad jag menar haha.. Tycker absolut att du ska prova övningen när du väl kan träna, rekommenderar! <3 kram
nouw.com/msahakangas

Liknande inlägg