Nya detaljer i hemmet 

Godkväll! Jag hoppas att ni har haft en fin start på veckan och är laddade för kommande dagar. Min dag har faktiskt varit förvånansvärt bra för att vara en måndag, tycker annars att det brukar gå väldigt segt just på måndagar. Jobbdagen snabbt och väl hemma började vi sätta upp våra nya tavlor på väggarna och det var sjukt mycket svårare än jag trodde. Tre tavlor är uppe och tre är kvar då vi gav upp, vi var två själar som började bli lite hangry i samband med taveluppsättning så resten får vänta tills någon annan dag i veckan. Dock hoppas jag verkligen att tavlorna passar bra ihop i verkligheten, kommer bli så besviken annars..

Till middag blev det lax och rostad potatis med tillbehör, alltså det var så gott. Jag är inte alls en fiskälskare i grunden men jag har börjat tycka om det allt mer. Tror det är viktigt för mig att det är goda tillbehör till och dessa vi hade idag var en fantastisk kombination. Ska verkligen börja äta mer fisk i veckorna för jag vet att det är bra för hälsan.

Egentligen ville jag bara kika in för att skriva av mig litegrann samt uppdatera med lite ny inredning här hemma. Till att börja med kom J:s familj över på besök och se vilken fin orkidé vi fick i en sen inflyttningspresent! Den hade verkligen sin plats på vår byrå i hallen, det fyllde ut så mycket så det var i princip menat att den skulle stå där. Förra helgen följde jag ju dessutom med min mamma till den mysiga handelsträdgården där jag bor och där hittade jag den fina "oljelyktan" jag visar ovan. Den fanns i svart, vit och en så fin greige färg som jag valde att köpa. Ger en så mysig och lite gammeldags känsla. Det är just sådant stil på inredning jag skulle vilja hitta på loppis för att fylla ut med lite gulliga detaljer här hemma.

Nu ska jag fortsätta umgås med mina vänner via FaceTime, kanske sticka lite (köpte ett så fint garn i en lila nyans) och sedan ska jag och J lägga oss i sängen för att kolla på Big Brother. Har ni någon serie eller program som ni följer? Hit me up!

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,

Älskar ljuset/lampan! Wow!

nouw.com/celinelundqvists
msahakangas
msahakangas,
Åh ja visst är den fin!!
nouw.com/msahakangas
agnesmathilda
agnesmathilda,

Hoppas på en uppdatering om tavlorna sedan! Vill jättegärna se resultatet ❤️ Supefin orkidé och oljelykta också. Älskar den där gammeldags känslan som du nämner, det blir så mysigt på något sätt! Ha en fin tisdag ❤️ Kram

nouw.com/agnesmathilda
msahakangas
msahakangas,
Ska absolut uppdatera med ett resultat på hur det blev med tavlorna! Tack så mycket! 🥰
nouw.com/msahakangas