Mysig söndag och påskfint hemma

Godmorgon finisar! Ny vecka och snart lite extra lediga dagar, det ser nog vi alla fram emot. Och hur mysigt känns det inte att det är påsk i helgen? Det ger mig verkligen mer vårkänslor trots att vi inte har någonting planerat ännu. Blir nog att äta lite god mat, kanske umgås med några få eller så, vi får se helt enkelt! Som jag skrev i gårdagens inlägg är det ganska skönt att inte planera någonting varje helg men eftersom påskhelgen blir längre måste vi såklart hitta på någonting.

Igår åkte jag och mammis iväg till en mysig butik som heter Slottsboden och ligger intill Strömsholms slott. Där är det såå mysigt och det finns så fina saker i den lilla inredningsbutiken. Rekommenderar verkligen att åka dit, då kan ni passa på att gå ett varv runt slottet och kanske fika på det mysiga caféet en bit ifrån som heter Markan.

De har massa porslin, lite textilier, badrumsartiklar, ljuslyktor och mycket mer. Allt är verkligen så fint och denna gång fanns det otroligt mycket som jag bara ville köpa med mig hem. Eftersom de hade gjort så himla fint inför påsk fick jag ett sug att få det lite påskfint här hemma hos oss också. Jag köpte med mig lite påskvippor, det är så fina fjädrar som ser lite mer ut som blommor än en enkel fjäder. Titta på bilden där de sitter i trollhassel, hur fint var inte det? Sedan nämnde jag ju igår att jag ville köpa två ljuslyktor som jag kikat på flera gånger innan och de fanns, så de fick äntligen följa med hem! Jag är sååå glad att jag köpte dem för har velat ha de så länge.

Efter besöket i Slottsboden släppte mamma av mig på pappas jobb eftersom jag skulle skicka iväg lite papper. Det gick väldigt smidigt och snabbt och det är jag jätteglad över så att det inte blev långdraget där när man bara vill hem för att slappa. Gick sedan hem till mamma för att knipsa av lite grenar från deras videträd som jag kunde sätta påskvipporna i.

Titta så fint det blev!! Det jag är ute efter nu är en lite bättre vas att ha de i då den jag har nu är alldeles för låg så grenarna står åt alla håll. Men, jag tyckte i alla fall att det blev väldigt fint, älskar aprikosfärgen på dem.

Till sist, kolla på de fina ljuslyktorna. Jag är helt förälskad i dem för att jag tycker att de ser så varma ut både utifrån hur de är formade och de bruna nyanserna. Åh de är så fina! De fick verkligen sin plats i köket eftersom bordet är betsat i en mörkbrun nyans och de passar så bra till den beigea duken. Sedan ska vi också skaffa oss lite posters i lite bruna nyanser samt ha valnötsfärgade ramar till. Så det kommer bli en varm hörna i köket i och med de bruna, varma nyanserna. Kommer bli så bra!

Gillar

Kommentarer

ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,

Vilken mysig butik, tack för tipset! Det blir en tur dit i sommar!

nouw.com/ebbaalexandraa
msahakangas
msahakangas,
Dit måste du åka!!😘
nouw.com/msahakangas
saranilsander
saranilsander,

Åh vad fint det blev!!😍

nouw.com/saranilsander
msahakangas
msahakangas,
Tack så jättemycket fina du!!❤️
nouw.com/msahakangas
isabylund
isabylund,

Nej men aj åh vad mysigt!! Tanten i min älskar sånt där, haha!! Hade åh:at över allt <3 Ni verkar ha det så så fint hemma också, du borde verkligen jobba med inrednng/foto eller så, du har bra smak känner jag!

nouw.com/isabylund
msahakangas
msahakangas,
Men gud så glad jag blir, tack snälla!! Det värmer verkligen❤️
nouw.com/msahakangas
emmapetersson
emmapetersson,

Men vilken mysig butik, älskar sånt! Tycker även att du fick till det väldigt bra hemma ju, så fint😍

nouw.com/emmapetersson
msahakangas
msahakangas,
Jaa jag älskar också dessa små smultronställen! Tack så jättemycket finis! ❤️
nouw.com/msahakangas
linneajohans
linneajohans,

Åh så fint det blev!

nouw.com/linneajohans
msahakangas
msahakangas,
Tack så jättemycket fina!!❤️
nouw.com/msahakangas
celinelundqvists
celinelundqvists,

Så fint det blev! Älskar färgerna <3

nouw.com/celinelundqvists
msahakangas
msahakangas,
Tack så mycket!! Ja men visst är de fina!<3
nouw.com/msahakangas

Liknande inlägg