MOOD BOARDS

Innan jag flyttade in i min lägenhet gjorde jag en Keynote med lite inredningsinspiration. Här ser ni att beige var mitt största fokus och som jag förklarade i ett tidigare inlägg fick jag lägga beige åt sidan en aning. Detta för att jag inte kände att en beige soffa var det bästa beslutet, oavsett hur snyggt det är. Sedan har jag även en säng i grå sammet och ett nattduksbord i grått vilket jag inte känner för att byta ut just nu i min första lägenhet. Min soffa som kommer i veckan är även den grå just för att det blir smidigast både inredningsmässigt och vid användning om ni förstår hur jag menar, det blir inte smutsigt på samma sätt. Därför fick grå bli min fokusfärg med detaljer i beige så som kuddar, krukor, gardiner, tavlor och så vidare.

Något annat jag verkligen fastnat för är trä och rotting. Jag tycker att det blir lite rustikt och lantligt vilket jag gillar då det stilrena inte riktigt är "my cup of tea". Efter att ha sett ett inlägg på Susan Törnqvists blogg där hon gör en egen byrå med rottingväv blev jag så sugen på att göra en jag med. Jag använde mig av samma byrå-stomme i färgen svartbrun som har inslag av trämönster vilket jag var ute efter. När jag letade efter ett soffbord hade jag i åtanke att försöka matcha det med byrån, men det var inte det lättaste att hitta. Men tillslut hittade jag ett soffbord i liknande färg samt material och det passar in så otroligt bra. När jag fått mer ordning i lägenheten ska jag visa er hur det ser ut då jag misstänker att det är svårt att skapa en bild i huvudet.

Till detaljerna så har vi de trendiga torkade växterna. Jag skulle nästan chansa på att varenda människa har tagit åt sig av denna trend och har en vas med vass eller bomullskvistar hemma hos sig. Men jag förstår dem, för det är så enkelt och otroligt fint. Jag har en vas som jag vet att jag ska ha någon typ av torkade strån i men har inte haft tid att plocka, jag får ta det någon kväll fram över. Sedan har vi gulddetaljerna som jag valt att inreda med. Jag tycker det guldiga, beigea och svarta går väldigt bra ihop, samt med det gråa. Jag är mer för guld än silver då jag gillar när det går åt det lite mer varma hållet.

Det här var lite tankar ur mitt huvud när det kommer till att inreda min lägenhet. Såklart är det jättesvårt att få ihop allt såhär till en början men jag vet att det kommer bli bra tillslut, det får ta den tid det tar. Hoppas ni fick lite inspiration utifrån mina val av färger och material!

- Magdalena

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg