Mina hudvårdsfavoriter

Innehåller affiliate-länkar

För att rengöra mitt ansikte använder jag mig utav detta "Cleansing Foam" från Apoteket Hjärtats hudvårdsserie "Apolosophy". Jag föredrar att använda Foam-rengöring för mitt ansikte då jag tycker att det tar bort mitt smink och rengör huden väldigt bra, samt att den behåller fukten då den inte innehåller tvål. Har inte riktigt upplevt samma känsla med andra rengöringsprodukter i annan form så som kräm eller gel. Produkten är även vegansk vilket är ett stort plus. Till sist tycker jag även att priset på denna är väldigt rimligt med tanke på hur bra jag tycker att den är. HÄR hittar ni denna produkt.

När rengöringen är gjord använder jag mig av massageverktyg för ansiktet. Det är en roller och en så kallad "Gua Sha", och de här är gjorda i plats. Tror dock att riktig sten kanske har en bättre påverkan på huden men ville testa de här för att se ifall de fungerade då de var till ett bra pris. Kan tänka mig att riktig sten är till ett betydligt högre pris. Dessa fick jag hem tidigare i veckan så jag har precis börjat använda dem, kan därför inte riktigt ge en rättvis recension. Det jag dock vill få sagt är att jag ser potential i den just för att hjälpa mig att lätta på spänningar i mitt ansikte och forma mitt annars lite icke-formade ansikte. Ska se till att använda dem ca 3 gånger i veckan för att lugna ansiktet och även få en stund med mig själv för att fokusera på en avslappnande kvällsrutin. Ibland kommer jag att använda dem på morgonen ifall jag känner mig extra trött och svullen i ansiktet, de hjälper nämligen till att släppa på det också. Såå skönt! Om ni vill ta reda på hur man använder en "Gua Sha" tycker jag att ni ska söka på google eller titta på youtube videos, det är viktigt att inte göra fel för att inte få motsatt effekt. HÄR kan ni hitta produkterna.

För att använda dessa verktyg på rätt sätt behövs en ansiktsolja då friktion mellan hud och verktyg kan göra att hudens egenskaper istället förändras. Det kan till exempel bidra till fler rynkor i framtiden eller mer inflammation i huden. Så den olja jag använder mig av är "Renewing Face Oil" från ACO. Har faktiskt haft denna olja i över ett år och jag gillar den jättemycket då det ger mig bra återfuktning och mer glow i ansiktet. Ännu en gång har vi en vegansk produkt. HÄR hittar ni produkten.

För att återfukta min hud ännu mer efter rengöring och massage använder jag denna "Intense Moisture Day Cream", även den från samma serie. Jag använder den både morgon och kväll, det fungerar bra för mig. Anledningen till att jag valde en produkt som är intensivt återfuktande är för att jag köpte denna under vinterhalvåret som varit. Min hud blir väldigt torr under vintern och jag sköter det ganska dåligt tycker jag, därför fick det bli en lite fetare och mer återfuktande kräm. Blir denna för fet under sommaren finns det en annan kollektion inom deras hudvårdsserie som inte är lika intensivt återfuktande. Även denna är vegansk och är inom ett hyfsat rimligt pris. HÄR hittar ni denna produkt.

Under vintern har jag en tendens att känna mig lite blek och tråkig i ansiktet, vilket säkert många känner igen sig i. Men då tycker jag verkligen om denna "Daily Gradual Tan Face Jelly" från Kicks. Gillar verkligen att den är gjord för ansiktet samt att den går att bygga upp, annars hade jag nog inte vågat använda BUS i ansiktet haha. Tycker den ger ett väldigt naturlig resultat efter bara någon dag, man blir väldigt mycket fräschare. Det som är ett litet minus med denna är att den luktar lite likt den "typiska" BUS-doften, och det vet jag att många verkligen hatar, inklusive jag. Men det går ändå att leva med, får man vara fin får man lida pin! Såg nu på Kicks hemsida att denna inte verkar finnas kvar i deras sortiment, nu finns det endast en som heter "Cream" och inte "Jelly". HÄR kan ni i alla fall hitta den produkt som fortfarande finns kvar.

  • Hälsa

Gillar

Kommentarer

Matildaogren
Matildaogren,

Åh, är du sugen på att testa Gua sha!

nouw.com/matildaogren
msahakangas
msahakangas,
Jaa gör det!!😍
nouw.com/msahakangas
saranilsander
saranilsander,

Åh återkom gärna när du testat rollern och Gua Sha i några veckor med vad du tycker och vilka resultat du märkt då. Är så sugen på att testa själv!

nouw.com/saranilsander
msahakangas
msahakangas,
Det ska jag absolut göra!! Kram❤️
nouw.com/msahakangas
celinelundqvists
celinelundqvists,

Vill verkligen ha en Gua Sha, sett så många asmr videor med dem nu att jag näst intill blivit besatt, får ta och beställa nån gång!

nouw.com/celinelundqvists
msahakangas
msahakangas,
Jag förstår verkligen din besatthet, tror verkligen att den är värd att testa!
nouw.com/msahakangas
tildabjorklund
tildabjorklund,

Åh älskar gah sah rollern! Jag brukar stoppa den i kylskåpet ibland så den blir riktigt kall och dämpar alla svullnader och sånt som du skrev 😍😄

nouw.com/tildabjorklund
msahakangas
msahakangas,
Jaa men det är ju såå smart, den blir ju ännu mer effektiv då!😍
nouw.com/msahakangas
emmapetersson
emmapetersson,

Håller med dig, foam-rengöring är det bästa!

nouw.com/emmapetersson
msahakangas
msahakangas,
Det är verkligen så bra!
nouw.com/msahakangas
Beccassida
Beccassida,

Kul m budgettips

nouw.com/beccassida
msahakangas
msahakangas,
Ellerhur! 😊
nouw.com/msahakangas