MIN OCH MUMINTROLLETS FÖDELSEDAG

Godkväll på er! Det har varit mycket snack om min födelsedag haha men nu är den äntligen här, idag är det min födelsedag. Vi firade den i förväg eftersom jag fyller på något så roligt som en måndag.

Min dag har varit bra, ingenting speciellt men absolut en härlig födelsedag. Startade dagen med ett jobbpass för att sedan åka med min mamma till Skultuna Mässingbruk där de firade Mumintrollets dag. De hade massor av erbjudanden på produkter ur alla olika Muminserier. Det är så många som samlar på dessa produkter, speciellt på muggarna, dock har jag faktiskt inte en enda vilket är lite konstigt med tanke på att jag har rötter i Finland haha. Men idag fick jag min första Muminprodukt av mamma i form av en så söt bakbunke med Lilla My på. Så den var jag ju tvungen att inviga så fort jag kom hem vilket var passande då J:s pappa och sambo kom över på fika. Det blev en rabarber-och hallonpaj som blev såå god!

Nu ska jag faktiskt snart avrunda denna dagen då jag börjar så tidigt som 02.30 inatt för att vi är ont om folk. Sedan ska jag även ta min första vaccinspruta i morgon eftermiddag, håller tummarna för att jag inte mår dåligt!

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg