Min midsommar

Hallå på er, hoppas att ni mår bra idag! Jag mår väldigt bra faktiskt trots att det blev en del att dricka igår och en sen hemgång. Är så otroligt glad och tacksam för gårdagen, kommer verkligen leva länge på det.

Gårdagen började med ett jobbpass fram till 13 för att sedan börja göra mig iordning för midsommarfirande. Det började lite smått på sillunchen J var på då jag gick dit en stund för att senare åka vidare på det riktiga midsommarfirandet. Kvällen började med dryckes-kubb och fortsatte sedan med lite grillat. Vi åt faktiskt vildsvinsfilé som vi så snällt fick av J:s pappa som jagar. Till det åt vi smashed potatoes som fick gotta till sig på grillen och lite tzatziki. Samt rökta räkor med aioli!

Kvällen gick och vi hälsade på några kompisar som var i närheten där vi var, så kul att hinna träffa några fler! Sedan gav vi oss tillbaka för att fixa iordning efterrätt. Som ni vet så höll jag på att förbereda för en pavlova tidigare i veckan och gud så gott det blev. Min maräng hade dock hunnit spricka lite i kanterna men min tanke var att göra en lite slarvig garnering på den så det blev bra ändå. Jag bredde ut lemon curden på marängen, vispade i lite curd i grädden och lade på. Sedan toppade jag med färska svenska jordgubbar, blåbär, hallon och lite citronmeliss som pricken över i:et. Blev absolut nöjd och eftersom monteringen skedde med några drinkar i bagaget tycker jag ändå att det blev fint haha. Slarvigt men också väldigt somrigt! Bjöd även på en knackig rabarberpaj och till det en vaniljglass. Båda sorterna blev otroligt uppskattade och det var väldigt mysigt med lite fika.

Vi fortsatte kvällen med beer pong, lite dans och en massa musik för att sedan runda av den med en lång promenad hem till sängen. Jag ger denna midsommar 10/10, är verkligen så nöjd över hur den blev. Trevligt folk, härlig stämning och mycket god mat, vad mer begär man? Hoppas verkligen att ni alla hade en fantastisk midsommar! Kram på er

Gillar

Kommentarer

Jovana
Jovana,

Låter som rolig och fin kväll 😍 Tårtan ser god ut 🍓

nouw.com/jovana
msahakangas
msahakangas,
Det var det verkligen, och tårtan var fantastisk!❤️
nouw.com/msahakangas
happyM
happyM,

Åhhh vad mysigt och wow så fina bilder ❤️

nouw.com/happym
msahakangas
msahakangas,
Men åh tack så mycket!! 🥰
nouw.com/msahakangas
Matildaogren
Matildaogren,

Underbara bilder!

nouw.com/matildaogren
msahakangas
msahakangas,
Tack så mycket fina du!
nouw.com/msahakangas
emmapetersson
emmapetersson,

Underbar känsla i bilderna😍

nouw.com/emmapetersson
msahakangas
msahakangas,
Åh men tack, vad glad jag blir!!❤️
nouw.com/msahakangas
isabylund
isabylund,

Men guuuud, vill att du ska baka åt mig! Den där tårtan <3

nouw.com/isabylund
msahakangas
msahakangas,
Åh men gulle dig! Det ska vi nog kunna ordna någon gång!❤️
nouw.com/msahakangas
shazi
shazi,

Så härligt det verkade!

nouw.com/shazi
msahakangas
msahakangas,
Det var det verkligen!! <3
nouw.com/msahakangas
nellielillskog
nellielillskog,

Men så härligt det ser ut och låter! <3

nouw.com/nellielillskog
msahakangas
msahakangas,
Det var otroligt härligt!! <3
nouw.com/msahakangas
Jasmine,

Vilken mysig midsommar! Tårtan ser riktigt smarrig ut.

(Sent) Svar: Tack för din kommentar. Kul att du är nyfiken på bullet journaling. Jag säger; testa! Det är himla roligt och behöver inte vara fint och perfekt. Funktionen är det som i längden har betydelse. 😊

Kram

rosanatt.blogg.se
msahakangas
msahakangas,
Det var jättemysigt!!
nouw.com/msahakangas