Min lördag

Här har vi min lördag i bilder. Dagen började med dop för min lilla brorson som var väldigt mysigt. Kolla dessutom på den fina tårtan som de hade ordnat!

Sedan åkte jag och J vidare till min syster för att äta lite nachotallrik. Jag blev så otroligt sugen på det här om dagen. En mycket enkel rätt att göra hemma, om man vill variera sig lite från ”vanlig” tacos. Hon bor ju så fint också, precis intill en åker vilket de har utsikt mot från köksfönstren.

Vi kände inte att vi ville åka hem och lägga oss i sängen för att kolla på film resten av kvällen utan åkte sedan hem till mina föräldrar. Vi plockade lite hallon, satt ute och pratade tills det blev lite kyligt sedan gick vi in för att spela lite kort. Det blev en ganska tidig kväll vilket var skönt då det behövdes. Men det var roligt att verkligen ta vara på dagen, det måste jag faktiskt bli bättre på för annars går timmarna så otroligt fort till ingen nytta! Kram på er!

- Magdalena

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Att ta vara på dagarna kan man vara så dålig på ibland, men när man väl gör det så känns det så bra och man inser vad bra det kan va! Mysigt ❤️
nouw.com/emmaengstrom
msahakangas
msahakangas,
Ja visst är det svårt att faktiskt utnyttja timmarna varje dag, för inte är de så många som man tror! <3 kram
nouw.com/msahakangas
Flisan,
Härliga bilder 😃
serietjejen.com
msahakangas
msahakangas,
Åh tack så mycket! 😊
nouw.com/msahakangas