Min jul

Hallå på er! Det har ekat tomt här under nästan hela december men det har inte funnits tid eller lust till att uppdatera då jag tyvärr inte gjort så mycket och för att vädret har varit uselt. Det var nu under de sista dagarna innan julafton som det började hända litegrann som har med julen att göra. Vi fick upp vår fina gran som jag blev så otroligt nöjd med, har aldrig haft en riktig gran men i år hade jag det och oj så fint det är! Sedan var vi och inhandlade de sista julklapparna som jag inte hann beställa hem. Jag och mamma tog en tur till en mysig butik här i närheten där jag bor, Slottsboden heter det och oj vad mycket fint de har, speciellt nu till julen. De har massa fint porslin, ljusstakar, fina gosedjur till barn och så vidare, de har saker för alla helt enkelt. Jag älskar att mysa runt i sådana små butiker för det finns alltid någonting som man vill köpa med sig hem, dock var fokus att hitta de sista julklapparna så jag fick hålla mig trots att det kliade en del i fingrarna..

Vi har även hunnit med en dag ute på skyttebanan där vi grillade korv med våra vänner, ett utmärkt sätt att ses under denna tid. Jag måste verkligen bli bättre på att vara ute mer just för att jag är inomhus väldigt mycket när jag jobbar och för att jag absolut inte är ute någonting när jag väl är ledig. Det är ju så skönt att bara ta en promenad eller liknande, så det är faktiskt ett mål inför 2021; att vara ute mer!

Alltså vilken fin julafton vi fick i år, trots låga förväntningar och utan en endaste gnutta snö. Det fina vädret som varit de senaste dagarna vägde upp att snön inte hann komma till julafton, istället var det lite kyligare med frost på backen och otroligt ljust och soligt. Det behövdes verkligen fint väder under en sådan viktig dag som julafton! Vi var hemma hos min brors familj och de bor ute på landet vilket var en perfekt plats att spendera sin jul på. Vi hade det jättetrevligt med god mat, julklappsspel och en massa skratt. Så mysigt att träffa dem och umgås med deras tre barn som är i åldrarna mellan tretton och 9 månader, så lite bebisgos hanns absolut med under kvällen. De har även tre hästar, två shettisar och en jättefin storhäst, så en stund in på kvällen gick vi ut i stallet för att mysa med dem också. Som sagt, en perfekt plats att fira julen på!

Jag hoppas att ni också hade en jättefin jul!

- Magdalena

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,

Så idylliska bilder, wow <33

nouw.com/celinelundqvists