MIN HELG + TACKSAMHETER

Innehåller affiliate-länkar

Vi har kommit till ännu en söndag, en sådan söndag där jag känner så mycket tacksamhet. Jag vill som någon gång tidigare kombinera min tacksamhetslista med att jag berättar om helgen, eftersom det är därifrån mycket tacksamhet kommer. Så, ni vet ju redan att jag höll på lite smått på balkongen men att jag tappade det när jag inte riktigt hittade det jag ville ha under shoppingen. Men efter att jag gnällt lite så tog jag i alla fall tag i att olja in halva pallsoffan, hade tänkt att fortsätta nu senare ikväll när värmen har lagt sig lite. Sedan blev det en ganska så spontan trip in till Västerås där jag och min kompis skulle hänga hos vår andra kompis. Sedan så kom J och hans kompis och slöt sig samman med oss ett tag innan det var dags att åka taxi hem vid halvtre-tiden. Btw så känns det konstigt att kalla mina tjejkompisar för kompisar då vi har varit vänner sedan 20 år tillbaka, de är mer som mina systrar.

Min första tacksamhet blir därför att jag är så glad över att ha dem vid min sida. Ju fler år som går, desto bättre blir vår vänskap då vi verkligen har lärt oss att förstå varandra, utan och innan. Det känns på sätt och vis som att vår vänskap har blivit mer och mer villkorslös vilket jag tycker är så otroligt fint. Jag uppskattar verkligen att känna den kärleken till både familj och vänner för att vi alla har så mycket i vår vardag, så ibland tar det ett tag innan man kan träffas men det gör liksom ingenting. Det finns inga krav på att vi måste träffas en gång i veckan för att hålla uppe vår vänskap, oavsett när vi ses igen så kommer det vara som vanligt. Vi finns där för varandra i både härliga och lite svårare perioder, alltid.

Nästa handlar om att jag äntligen tagit tag i att boka en tid hos kvinnoläkarna. Jag har som vissa av er har läst här haft lite problem med min vajayjay, i över ett år har det kommit och gått. Har varit hos olika typer av läkare men nu ska jag äntligen till en riktig gynekolog vilket känns så skönt, att liksom veta att den tiden är bokad nu. Jag har alltid så svårt att ringa och boka tider hit och dit, speciellt när det handlar om min fiffi liksom. Men denna gång var sköterskan i telefonen otroligt trevlig och tillmötesgående vilket genast gjorde mig bekväm och lugn. Tack till er som jobbar med sådana saker som också är väldigt förstående och hjälpsamma!

I morgon går jag på min sista arbetsvecka innan två veckors semester. Det har gått riktigt fort sedan jag hade semester senast vilket jag är tacksam för. Längtar så mycket efter att få komma härifrån lite igen då vi planerat att åka till Piteå i minst en vecka sedan kanske vi åker ned mot Västkusten, det visar sig men det hade varit otroligt trevligt! Verkligen från den ena delen av landet till den andra haha, tur att det är ganska roligt att åka bil!

Till sist vill jag bara ge ett litet tack till min fantastiska rouge "Hot Mama" från The Balm (HÄR) som jag använde som ögonskugga igår. ALLTSÅ vad fint det blev och det passade så bra till mina blåa ögon. Kände mig riktigt snygg faktiskt <3

Gillar