MIN FÖDELSEDAGSFEST

Godmorgon hjärtisar! Idag är det dagen efter fest och jag mår strålande, vilket känns otroligt skönt. Som jag nämnde i mitt senaste inlägg skulle jag ha födelsedagsfest i helgen, och den ägde rum igår kväll. Vi fick faktiskt låna mina föräldrars hus medan de sov i vår lägenhet över natten, väldigt tacksam för det!

Jag startade min lördag med ett pass på bageriet och under den tiden hjälptes J och mina föräldrar åt att få iordning lite och sätta upp partytält då vi hade otrolig otur med massa regn. Det var dock inte jättemycket att fixa utan det mesta hade vi gjort dagen innan, det var egentligen bara att få iordning på allt. Som ni ser på bilderna hade jag en liten drinkvagn och jag blev så sjukt nöjd med den! Vi köpte på oss lite drinkmaterial, lite olika alkoholer, läsk och mycket citrusfrukter för att mina gäster skulle få blanda sina egna drinkar. Sedan målade jag en egen drinkmeny av den tavlan jag köpte på loppis häromdagen. Min lilla drinkvagn blev absolut uppskattad!

Kvällen bestod av häng med både mina och J:s kompisar som nu är mina också såklart haha. Men det var väldigt roligt att slå ihop två gäng då vi inte fått till det tidigare. Vi spelade Beer Pong som alltid, dansade, sjöng tills rösten brast och till sist satt vi och spelade lite kort in på småtimmarna. Jag hade också bakat kvällen innan och det blev en Fudge Brownie med mörk chokladtryffel som lager och en morotskaka. Det behövdes göras klart under kvällen igår så vi hann även med lite bak tillsammans haha, så mysigt ju!

Jag hade en väldigt rolig och trevlig kväll men efter 00 ungefär så blev det väldigt lugnt för min del då jag är livrädd för att må dåligt dagen efter haha. Samtidigt som jag hade stigit upp redan vid 04.40 igår eftersom jag var tvungen att jobba. Därför var det skönt att ta det lite lugnt in mot morgonen, så trots att vi somnade efter 04 känner jag mig väldigt pigg och fräsch! Tack och lov 🙏🏻

Detta är dessvärre de enda bilderna jag har, och de tog inte ens jag själv haha. Ni vet när man styr fest och bara har i tankarna att allt ska bli bra och att alla ska känna sig nöjda, så var jag igår. Glömde verkligen att ta bilder vilket jag ångrar men tror också att vädret gjorde sitt till, hade varit mer inspirerad till fina och härliga bilder om vi inte bara hade väggarna innanför ett partytält att fota vid. Synd också att jag inte tog en enda bild med min tidiga födelsedagspresent som jag fick av J, det var nämligen en sådan Instax Mini Polaroidkamera. Är verkligen så tacksam för den då jag har velat ha en i många år, och nu uppmärksammade J att jag pekade på en sådan någon gång när vi var ute och handlade. Så sött av honom!

Hur har er helg varit? Berätta! Kram på er 💛

#bestofnouw

Gillar