Måla på kanvas 

Godmorgon! Ännu en fin dag att vakna upp till. Idag jobbar jag förmiddag och har därför lite tid hemma sen efter jobbet att göra vad jag vill, så härligt!

Förra veckan beställde jag hem lite akrylfärg, penslar och några kanvas från Søstrene Grene. Fick för mig att det alltid kan vara lite mysigt att ha målarsaker hemma ifall man får ett infall och vill måla. Så både jag och J satte oss en kväll i helgen och målade lite. Vi båda duttande mest bara med lite olika färger men det var faktiskt så mysigt, lite terapi. Min tavla är den jag visar ovan, och jag är faktiskt ganska nöjd! Vill dock prova göra med lite andra färger nästa gång som kanske kan passa in i vår lägenhet, för blått är inte riktigt vad jag tänkt inreda med. Ska även ge bakpulver en ny chans då jag misslyckades totalt med utblandning av det i färgen.. Blir ju så fint med lite struktur i färgens yta. Process makes perfekt är väl vad man säger så jag får testa mig fram till ett bra resultat!

Men oavsett så var det väldigt mysigt och jag tycker att det är ett bra sätt att fördriva lite tid med sig själv. Jag älskar att hamna i min egen lilla bubbla och att måla är en typisk syssla där jag skulle kunna hamna där. En rolig grej skulle också vara att ha en liten målarstund med sina vänner, i dagsläget kanske via ett FaceTime-samtal. Alla tar fram sina penslar, papper och färger och bara sitter och målar tillsammans, hur mysigt??

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

saranilsander
saranilsander,

Åh vad mysigt att måla på canvas med färg och penslar. Brukar rita men vill testa att börja måla, blev extra sugen nu!😍

nouw.com/saranilsander
msahakangas
msahakangas,
Jaa så mysigt! Vad roligt att rita också! Men tycker absolut du ska införskaffa dig ett litet målerikit😍
nouw.com/msahakangas
Hilma
Hilma,

Gud vad fint! Och vad mysigt <3<3

nouw.com/hilma
msahakangas
msahakangas,
Åh tack! Ja det var verkligen mysigt <3
nouw.com/msahakangas

Liknande inlägg