Lär känna mig

Godmorgon på er! Jag kom på att ni inte vet så jättemycket om mig för har aldrig riktigt presenterat mig. Tänkte därför skriva frågor till mig själv så att ni får lära känna mig lite bättre i alla fall! Hittade en bra lista på en gammal blogg som jag antar inte är aktiv längre men HÄR hittar ni den i alla fall. Jag plockade lite av de frågorna för att sedan komma på lite egna som jag tyckte var lite roliga att svara på.

1. Hur gammal är du?

Jag är tjugo år gammal, fyller tjugoett i augusti.

2. Hur gammal känner du dig?

Jag känner mig faktiskt som någonstans i tjugoårsåldern, mellan tjugo och tjugotre kanske. Vet inte varför jag försöker vara så specifik för vet knappt själv egentligen. Ena dagen känner man sig som världens barnsligaste unge som inte kan någonting medan man nästa dag hinner samla så mycket vuxenpoäng så man tror att man är trettio.

3. Var bor du?

Jag bor i Mellansverige, i Västmanland. Bor som jag många gånger nämnt tillsammans med min kille sedan några månader tillbaka. Vi bor i en tvåa på 60kvm i en ort utanför Västerås där vi just nu trivs bra. Dock planerar vi en flytt till Norrland inom en hyfsat snar framtid, men om det är ett eller två år dit vet vi inte, den som lever får se.

4. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?

Oj vad svårt, har lyckats hitta guldkorn i alla årstiderna vilket säkert de flesta gör men har verkligen svårt att välja. Men skulle nog ändå säga att min favorit är sen vår/tidig sommar för det känns som att alla är som gladast just då. Man känner hur det börjar bli varmare ute, det börjar närma sig semester och det känns som att man blommar ut lite på något vis.

5. Vilken är din favoritaffär?

Denna fråga är också svår för just för tillfället köper jag inte alls mycket kläder, det är mest inredning som mina pengar spenderats på den senaste tiden. Så då skulle jag nog säga H&M Home eller typ Sostrene Grene för att jag tycker att de har så mycket roligt pyssel. När det kommer till klädaffär vill jag nog säga Zara, Bershka eller kanske Gina Tricot. Nej satan jag vet inte för både Gina och Zara är lite periodare, antingen har de otroligt snygga kläder inne eller så är det rent utav bara skit. Förstår ni vad jag menar?

6. Är du en morgon eller kvällsmänniska?

Jag skulle absolut säga morgonmänniska. Är ofta väldigt pigg på morgonen när jag väl kommer igång och nu när det börjar ljusna redan 05.30 på morgnarna är det så mycket lättare att kliva upp. Men det bästa jag vet är till exempel lördags- eller söndagsmorgnar då jag ofta får lite tid för mig själv att blogga, kika på youtube och bara njuta då J gärna sover några timmar längre än mig. Det klagar jag dock (oftast) inte på då jag bara tycker att det är mysigt med den egen tiden under morgontimmarna.

7. Vad heter du i andranamn?

Carina efter min mamma och Maria efter min moster. Så mitt fullständiga namn är Magdalena Carina Maria Sahakangas.

8. Vill du gifta dig?

Ja det vill jag absolut göra!

9. Har du något smeknamn?

Jag har sedan jag var liten kallats för Magdis vilket jag tror kan uppfattas lite töntigt i andras öron, som att det ska låta lite gulligt att lägga -is på slutet. Men ärligt talat så insåg jag inte det förrän för några år sedan för jag har liksom alltid kallats för det. Säger någon i min familj eller mina vänner Magdalena till mig så blir jag nervös för då är det någonting allvarligt det handlar om haha.. Sen kallar mina kollegor och även min kille samt hans kompisar mig för Maggan, och detta var ett smeknamn jag för några år sedan HATADE för det låter ju som en gammal tant. Men idag tycker jag att det är lite coolt, och lite roligt att de kallar mig för någonting som egentligen inte passar på en tjugoåring. Annars har jag Marris, Maglish eller Maggie som jag hör mer sällan.

10. Har du gått/går i någon sport eller annan aktivitet?

När jag gick i mellanstadiet hann jag med att börja och sluta i discodans samt börja i ridning. Ridningen höll jag på med till 7:an ungefär tills jag valde att börja spela handboll. Ärligt talat så blev jag rätt duktig för att ha börjat så sent, men nu när det är så mycket annat att tänka på i livet har jag tappat sugen lite.

11. Vad skulle du ta på dig för en utekväll?

Jag hade troligtvis satsat på ett par högmidjade, lite vida jeans, helst i någon ljusare jeansblå. En snygg, svart topp som lyfter jeansen från vardagsklädsel till uppklädd, annars någon enkel crop top för att ha en snygg kavaj eller tunnare jacka över. På fötterna hade jag lätt valt sneakers då jag inte alls är någon som går i obekväma klackar, no thanks! Hade förmodligen tagit på mig lite extra smycken och lagt lite mörkare ögonskugga på ögonlocken för att piffa upp min redan enkla sminkning.

12. Om du fick välja ett yrke att jobba inom, vad skulle det vara?

Jag har alltid tyckt att grejen med att starta företag känns så jäkla spännande och roligt. Drev UF-företag på gymnasiet och där fick jag verkligen upp ögonen för processen från att inte ha någon idé till att stå med en färdig produkt. Så antingen skulle jag vilja jobba som produktutvecklare, projektledare eller någonting som innebär att jag hjälper andra med att starta upp intressanta företag.

Hoppas att det var intressant att läsa detta inlägg för att få en bättre bild av vem jag är som person. Undrar ni något mer är det bara att fråga på!

Gillar

Kommentarer

saranilsander
saranilsander,

Åh vad roligt att läsa och få lära känna dig lite bättre! <3 Känner väldigt mycket igen mig i ditt svar på nummer 12. Har också drivit UF och tycker verkligen det varit så kul och de yrken du nämner är definitivt några jag funderar på! Så kul!

nouw.com/saranilsander
msahakangas
msahakangas,

Vad kul att du gillade inlägget, tack! Ja men visst låter det sjukt spännande, känns verkligen som ett yrke som innehåller många olika områden! ❤️

nouw.com/msahakangas
isabylund
isabylund,

oj, vet inte varför jag fått för mig att du är äldre än 20?! Kanske för du verkar så *lugn och klok*. haha. Kul att få veta mer om dig fina <3 How come flytten till Norrland förresten? Vill ni närmare naturen? haha känns som det!

nouw.com/isabylund
msahakangas
msahakangas,

Hahah, jag tar det verkligen som en komplimang! Tack tack tack!❤️ Jag tänkte att jag kunde göra ett inlägg gällande vår framtida flytt men kort förklarat är det för att jag vill testa något nytt och min pojkvän är ändå uppvuxen där. Så han längtar upp väldigt mycket och jag vill leva med honom och är villig att prova nåt nytt!❤️

nouw.com/msahakangas
LouiseEdling
LouiseEdling,

Älskar sånna här inlägg <3 Så roligt att få lära känna dig bättre också!

nouw.com/louiseedling
msahakangas
msahakangas,

Åh vad roligt att höra att du gillade inlägget, tack!!❤️

nouw.com/msahakangas
agnesmathilda
agnesmathilda,

Så himla roligt att få lära känna dig bättre ❤️ Tycker du verkar som en så härlig tjej! Kram ❤️

nouw.com/agnesmathilda
msahakangas
msahakangas,

Åh så kul att du uppskattade inlägget! Vilken fin komplimang, tack fina fina du!❤️❤️

nouw.com/msahakangas
emmapetersson
emmapetersson,

Känner verkligen igen mig angående ålder, är också tjugo och kan ibland känna mig så förvirrad i min ålder haha! Men det hör väl till <3

nouw.com/emmapetersson
msahakangas
msahakangas,
Ja det känns ju naturligt men ändå står man där och nästan bryter ihop vissa gånger haha..🥰
nouw.com/msahakangas
celinelundqvists
celinelundqvists,

Gud så vacker bilden var! Blev kär! Hoppas också på att kunna skapa eget företag i framtiden hihi <3

nouw.com/celinelundqvists
msahakangas
msahakangas,
Åh men tack vad glad jag blir! Du som är så duktig på fotografering tror jag säkert lyckas skapa ett fantastiskt företag inom det! Kram❤️
nouw.com/msahakangas