KVÄLLSBAKNING

Godmorgon fina ni! Söndag igen och idag ska jag försöka få en del saker gjorda inför veckan. Kläder måste tvättas, matlådor ska lagas och lite städning vore inte helt fel att hinna med. Vi ska dessutom lämna ett partytält som vi använde oss av på min fest och ett besök hos J:s mormor och morfar ska vi klämma in också. Tanken är även att gymma senare mot kvällen. Det blir en helt normal söndag med massor att göra.

Igår blev det som jag sa en väldigt lugn dag förutom att starten på den inte var så bra, fick nämligen rycka in och jobba tidigt på morgon då min kollega blivit sjuk. Efter att jag sagt ja till det så fick jag panikångest och störtgrät här hemma, eftersom jag hade sett fram emot en ledig lördag. Slutade med att jag skrev i gruppchatten innan jag åkte och bad om att någon kanske kunde dela upp dagen med mig, för med den starten på dagen kände jag att det inte skulle fungera. Då var det en ängel till kollega som kom redan efter en och en halv timme och bytte av mig vilket var en sådan räddning för mig. Väldigt tacksam! Har känt mig socialt bakis efter denna vecka och när jag då kände mig tvungen att åka ned och jobba fick jag verkligen sådan ångest..

När jag väl kom hem igen lade jag mig bredvid J igen för att sova några timmar till, otroligt välbehövligt. Därefter chillade vi bara och gjorde lite saker vi kände för här hemma. När vi hade lite mer energi tog vi tag i att hämta saker hos mina föräldrar och då passade vi på att handla. Jag fick nämligen en köksmaskin av dem i födelsedagspresent, en sådan man kan baka, mixa och mala kött med. Den var jag ju bara tvungen att testa igår och då fick det bli krämbullar med blåbär. Jag hittade receptet inne hos @baktankarmedbob och det lät ju så otroligt gott! Receptet hittar ni HÄR och då jag gjorde vaniljkrämen till krämgrädden själv använde jag mig av ett recept som jag hittade HÄR.

  • Postad i: Mat

Gillar