Kladdkakans dag

Hej på er igen! Sedan jag skrev sist har det hänt en del, vi har äntligen flyttat! Saker och ting har inte riktigt kommit i ordning ännu och mitt huvud är en enda röra så det kommer nog ta lite tid att komma på hur det ska inredas här hemma. Lovar att visa hur det blir under tidens gång när vi fått landa lite. Ska dessutom bli väldigt kul att göra det lite jul-mysigt här och det kommer jag självklart att visa er. Både jag och J trivs jättebra här redan då vi äntligen har ett riktigt kök och ett vardagsrum istället för att ha allt i samma rum i princip. Det känns jättebra och det kommer bara bli bättre ju mer vi får i ordning så det blir som vi vill ha det!

Tänkte att jag bara var tvungen att göra ett inlägg idag eftersom det är kladdkakans dag och självklart måste det firas. Kunde inte riktigt hålla mig till den traditionella kladdkakan i år utan gjorde den till en extrem sockerbomb. Det fick bli Roy Fares recept på Fudge Brownie toppat med salt smörkola, rostade valnötter och flingsalt, vilken dröm det blev! Perfekt kaka att göra dagen innan man ska bjuda på den då det går bra att frysa in den. Blev inspirerad av våra fantastiska saltkola-tarteletter vi har på jobbet, så jag var bara tvungen att testa en liknande version i kladdkakeform.

Resten av dagen ska vi bara fortsätta få undan lite här hemma och ta det lite lugnt då det varit ganska intensivt denna vecka samt veckan innan. Ni får ha en fin lördagkväll så hörs vi snart igen!

- Magdalena


  • Mat

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Åh finns det en kladdkakans dag? Hade ingen aning haha! Tänk vad man lär sig 😊 Hoppas du har en fin helg, kram!

nouw.com/hilma
msahakangas
msahakangas,
Självklart finns det en sådan fantastisk dag att fira!😍 Hoppas du också hade en bra helg fina du!
nouw.com/msahakangas