JAG HAR SLUTAT

Godmorgon på er! Äntligen lite helg efter en otroligt lång vecka, enligt mig. Veckan har nog varit extra lång med tanke på att det var min sista vecka på jobbet. Därför är jag ändå glad att den gick lite långsamt så att jag hann njuta av att hänga med mina kollegor. Jag känner otroligt blandade känslor kring detta avslut eftersom jag trivdes bra med alla mina kollegor och även med arbetet. Men alla behöver en nystart för att göra någonting annat, och nu var det min tur. Det känns bra, men såklart kommer det bli ovant att börja plugga igen. Dock har jag alltid varit en person som älskar att gå i skolan, tror därför att det blir roligt bara jag kommer in i det.

Jag tackades av med så fina presenter och fina ord. Fick en tårta med fyllningen maräng, grädde, hallon och vaniljkräm, och med texten: ”Vi kommer att sakna dig”. Det kändes så overkligt att ta in det. Ett presentkort på handelsträdgården som jag bara älskar, och lite god dryck hade de samlat ihop till också.. Åh de är så fina allihopa! Jag hade faktiskt knåpat ihop lite saker till dem med. Ville ge dem en personlig liten hälsning så jag skrev ett varsitt brev till alla mina kollegor för att förklara hur roligt det varit att jobba med dem, hur mycket de betyder för mig och även lite pepp till dem. Sedan köpte jag några kilo godis till dem då vi alla är riktiga godisråttor, och det känns otroligt fel att bjuda på fika på ett bageri haha..

Väl hemma hade jag och J en riktigt mysig eftermiddag med regnet smattrande utanför fönstret. Efter en liten nap som vi både behövde började vi kika på lite film och serier. Sedan tog vi fram tårtan och en champagne för att fira att jag slutat på mitt jobb. Fira att jag blivit arbetslös haha. Det var väldigt mysigt i alla fall och kvällen avslutades med att kika på lite fler serier. Vi somnade faktiskt redan vid 22 så jag har sovit i ca tolv timmar inatt, men det behövdes nog tror jag!

Denna lördag har jag inte så mycket planerat, så vi får faktiskt se vad dagen tar mig då J ska träffa en kompis under dagen. Vad ska ni göra i helgen? 💛

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer