Inspiration till hösten

Bilder från Pinterest

På morgnarna när jag cyklar till jobbet känner jag verkligen hur det börjat lukta höst ute och det gör mig absolut ingenting. Jag längtar tills att de stickade tröjorna, kapporna och bootsen åker på för att det är lite småkyligt ute. Jag längtar till att ta vara på naturens härligheter genom att vara ute i skogen och njuta av de fina färgerna. Och till sist längtar jag till att inreda den nya lägenheten med massa mysiga filtar, doftljus och mörka vaser att sätta små växter i.

Förutom de här vanliga sakerna så ser jag så mycket fram emot hösten på många sätt. Vill att denna höst ska bli lite som en nystart eller i alla fall en källa för att hitta inspiration till framtiden. Nu när jag haft ett år att bara fokusera på jobb efter studenten vill jag börja planera upp hur min närmaste framtid ska se ut för att ha någonting att sträva mot. Vad är det jag vill göra och vad behöver jag göra för att uppnå detta? Det är frågor jag vill kunna ha svar på snart för min egen skull. Jag känner ingen stress eller press så sätt för har precis gett mig själv tillåtelsen att bestämma över mitt liv istället för att lyssna på vad andra tycker att jag ska göra. Är till exempel så trött på att höra orden: "När hade du tänkt plugga?", för ska jag vara helt ärlig så är jag inte alls sugen på det just nu och det är acceptabelt vilket jag insett på sistone. Vill man inte så ska man inte, så är det bara.

Eftersom hösten alltid varit en nystart när det gäller skolan känner jag att det sitter i trots att jag inte längre går i skolan. Det ger mig jättemycket inspiration och den känslan ska jag verkligen ta vara på har jag bestämt, för jag har så mycket visioner som jag ska dyka in i så det inte bara fortsätter att vara visioner. Till exempel en sådan sak som vad jag vill med bloggen är något jag tänker på ganska ofta som jag ska försöka hitta mer och ny inspiration till! Ser så mycket fram emot detta för jag älskar att planera, söka information och fundera, hur perfekt inför hösten? Att sitta inne i vår gemensamma lägenhet med massa ljus och mysig musik för att bara fundera över dessa saker, åh!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

helenaengstrom
helenaengstrom,
Så härlig höstinspiration! 😍🍁
nouw.com/helenaengstrom
msahakangas
msahakangas,
Jaa, visst är det, vem älskar inte hösten! <3 kram
nouw.com/msahakangas
Emellie_Larsso
Emellie_Larsso,
Sån härlig inspo, jag älskar verkligen hösten!
nouw.com/emellie_larsso
msahakangas
msahakangas,
Tack, jag kan bara hålla med!
nouw.com/msahakangas

Liknande inlägg