I blåbärsskogen

Igår tog jag och min kompis en tur till skogen för att plocka bär och leta efter svamp vilket vi inte lyckades med.. Blåbär fanns det gott om men det blev inte så mycket denna gång då vi mest hade saker att prata om och ville se oss omkring lite. Det var jättemysigt att bara vara mitt ute i ingenstans, speciellt efter en jobbdag med frysar, kylar och fläktar som bullrar i öronen. Det blev så fint och varmt på eftermiddagen vilket gjorde det ännu mysigare.

Får nog ta mig fler turer till skogen då jag vill fylla upp min frys med lite blåbär så jag har ifall jag vill baka eller ha i filen. Det känns så onödigt att åka och köpa ett paket frysta blåbär när jag väl behöver, hellre samla på mig lite och spara de pengarna. Nästa gång hoppas jag på att kantarellerna börjat visa sig mer än vad de gjorde idag!

- Magdalena

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,
Så mysigt! Tänkte också ge mig ut snart igen! 😍
nouw.com/hilmak
msahakangas
msahakangas,
Ellerhur, det är ju så härligt!<3 Kram
nouw.com/msahakangas
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Känns verkligen som att det är mycket blåbär och svamp iår, redan "så tidigt"? Tråkigt att kanske inte hitta så mycket av det man letar efter, men bara grejen att komma ut är så härlig <3 Sån mysig sak att göra 😃 KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
msahakangas
msahakangas,
Ja men jag tror faktiskt att det är så, synd bara att jag hade otur denna gång.. Det var mysigt i alla fall, precis som du säger! <3 kramar!
nouw.com/msahakangas