Husdrömmar

Bilder från Pinterest

På sistone har jag tänkt på hur mycket jag skulle vilja flytta till hus. Få bygga sitt hem på riktigt vilket jag inte riktigt känner att jag kan göra i en hyresrätt. Jag drömmer om ett hus på landet, lite längre bort ifrån stadskärnan för att få frihet och ett lugn. Dock att några andra familjer bor i närheten som jag och min familj kan umgås med, så att barnen inte är allt för långt ifrån alla sina vänner och inte vi heller för den delen, då skulle jag bli tokig. Det ska vara ett hem där alla vänner och alla mina barns vänner är välkomna, när som helst.

Ett stort kök i lite mer lantlig stil än dagens moderna och stilrena, ungefär som på bilderna. Lite trä blandat med sten och kakel, jag älskar den stilen. Något annat jag mycket gärna vill ha i min trädgård är ett växthus, just för att kunna odla sitt eget och bara gå och plocka när det är dags att laga middag. Hur mysigt? Sedan skulle det inte skada om det gick att sitta inne i växthuset, antingen med en mysig hörna eller med långbord som Johanna (Yayas) har i sitt som är så fantastiskt fint! Kan inte släppa den tanken ur mitt huvud, nästan så att jag längtar mer efter ett sådant än själva huset, haha..

Till sist så skulle jag vilja ha en inglasad farstukvist och en stor inglasad altan. I farstukvisten vill jag ha en myshörna för att ligga och läsa eller lyssna på någonting bra samtidigt som man kan titta ut i naturen. Den stora inglasade altanen ska familj och vänner kunna samlas och äta middag, spela sällskapsspel eller bara för att ta det lugnt en kväll efter jobbet. Åhh, nu längtar jag så otroligt mycket efter att få förverkliga dessa drömmar i framtiden!

- Magdalena

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh suget kommer så ibland att jag bara vill ha något eget och pyssla med, vilken dröm alltså!! 🥺 och ja, en stor, fin trädgård vore något!! KRAM ❤️
nouw.com/emmaengstrom
msahakangas
msahakangas,
Jag förstår det, så otroligt kul att få göra om på sitt sätt! <3
nouw.com/msahakangas
Ida,
Åhh så drömmiga bilder!! Mycket grönt är såå himla fint och älskar orangerier, magiska! Långt ifrån hus för min del, men hoppas iallafall på flytt i höst haha!!😆
idanilssonphoto.se/
msahakangas
msahakangas,
Ellerhur visst är det så! Ja ett hus ligger ganska långt bort för mig också men man ska aldrig sluta drömma 😊 <3 Kram
nouw.com/msahakangas