Hudvård jag vill testa

Innehåller affiliate-länkar

Denna kombination av The Ordinarys produkter heter Light & Bright Trio och är med syfte att jämna ut hudton samt hudstruktur. Jag har väldigt ojämn hud som påverkas av stora porer, små acneärr från början av puberteten och röda pigmenteringar. Detta skulle jag vilja få bukt på, i alla fall jämna ut då jag inte alls gillar min hud i ansiktet för tillfället. Är inne på att ta hand om min hud lite mer framöver och detta för att jag vill ha en naturlig look som jag känner mig bekväm med. Idag använder jag BB-cream för att jämna ut min hudton men helst av allt vill jag undvika att täcka min hud med ett fullt lager av smink. Därför vill jag jämna ut mer.

Kitet finns att köpa hos Lyko.se, dock är det på bevakning just nu och därmed tillfälligt slut i laget. Men HÄR kan du bevaka produkterna.

För att göra denna naturliga look "komplett" önskar jag lite mer fylliga fransar och även bryn så att jag slipper fixa dem, för som jag sagt innan är mina bryn mitt största mission varje morgon. Vill därför prova dessa godingar från Xlash, eller kanske lash lift någon gång.

För att jämna ut hudtonen runt ögonen hade jag mer än gärna testat denna ögonkräm från Ole Henriksen och även dessa gel-pads från Xlash. Om jag inte köper detta till mig själv så är det faktiskt perfekt att önska sig sådant i födelsedagspresent, så det kanske jag gör för att komplettera mina egna inköp! Perfekt.

Gillar

Kommentarer

emiliakarlsson
emiliakarlsson,

Åh, Xlash!! Jag har ögonfransserumet och är så nöjd. Har verkligen märkt stor skillnad i längd sedan jag började använda det. Dessutom har jag hört att Xlash och lashlift ska vara guld!! Dock har jag inte provat… Jag är också jättesugen på att testa deras gel-pads 😍

nouw.com/emiliakarlsson
msahakangas
msahakangas,
Måste testa! <3
nouw.com/msahakangas
emmapetersson
emmapetersson,

Ääälskar blodsmaken och ögonkrämen från Ole Henriksen😍

nouw.com/emmapetersson
msahakangas
msahakangas,
Åh, blodmasken står högst upp på min önskelista just nu!!
nouw.com/msahakangas
santonia
santonia,

Åh, Xlash är verkligen suverän! Har gett såå bra resultat

nouw.com/santonia
msahakangas
msahakangas,
Åh då måste jag prova!
nouw.com/msahakangas