Högst upp på önskelistan

Innehåller affiliate-länkar

Har länge velat ha någon typ av porslin från Mateus men har inte tagit tag i att unna mig det om man säger så. Jag har länge suktat efter något fint fat eller någon skål att ha på vardagsrumsbordet då jag inte riktigt fått till detaljerna där. Jag gillar färgen Sand väldigt mycket och jag tror att ett fat i modellen Oyster och denna färg skulle passa otroligt bra med mattan och kuddarna i vardagsrummet. Får nog ta och införskaffa mig ett sådant inom kort!

Jag skaffade mig faktiskt ett gymkort i veckan vilket känns riktigt, riktigt bra. Vill som jag nämnt tidigare komma igång för att stärka min kropp, stärka mitt psyke och för att må bättre över lag då jag märkt att jag sedan jag slutade träna handboll har mått ganska dåligt, både fysiskt och psykiskt. Tycker i alla fall att dessa tights från Aim´n är så otroligt fina då de är så simpla och ser extremt sköna ut. Är ni också sådana som motiveras av lite snygga träningskläder?

Lite nya textilier här hemma hade inte varit helt dumt, gärna i linnetyg eller liknande tunna tyger. Som så många andra tycker jag att beige och natur vitt är otroligt fint, även tillsammans så jag vill köpa lite nya kuddar i dessa färger och i olika former för att pryda soffan. Gardiner som också är i liknande nyans och material så att det släpps in mer ljus i vardagsrummet hade jag velat införskaffa mig. Det är ju så fint att mjuka upp med lite tunna tyger i naturnära färger, önskar att jag hade lite mer brunt istället för det gråa hemma, det hade blivit en väldigt mysig känsla!

Gillar

Kommentarer

emmapetersson
emmapetersson,

Jaa Mateus är jag med sugen på, speciellt deras oyster-kollektion i beige/sand😍 Vi har det hemma hos mina föräldrar, så vet sedan innan att jag tycker om deras porslin och att dom håller bra!

nouw.com/emmapetersson
msahakangas
msahakangas,
Åh de är ju så otroligt fina, och vad bra att de dessutom är av bra kvalitet! <3
nouw.com/msahakangas
sofiiaeklund
sofiiaeklund,

Älskar mateus, de har verkligen så mycket fint!

nouw.com/sofiiaeklund
msahakangas
msahakangas,
Jaa, jag kan bara hålla med!! <3
nouw.com/msahakangas
saranilsander
saranilsander,
Åh Mateus är högt uppe på min önskelista också!!
nouw.com/saranilsander
msahakangas
msahakangas,
Såå otroligt fint porslin så jag förstår dig verkligen! <3
nouw.com/msahakangas
agneshagelberg
agneshagelberg,

Älskar träningskläder inte bara att träna i men också att ha hemma, använder det jämt och aimn har verkligen så mycket snyggt!! Även porslinet är ju så fint <3

nouw.com/agneshagelberg
msahakangas
msahakangas,
Jaa det är ju också väldigt härligt, att man kan gå runt med snygga träningskläder till vardags också!
nouw.com/msahakangas
celinelundqvists
celinelundqvists,

Älskar aimn! Har två set från dem och rekommenderar de varmt! Så värt pengarna då de sitter så bra och är så otroligt sköna!

nouw.com/celinelundqvists
msahakangas
msahakangas,
Ååh, då måste jag nästan beställa hem ett set på en gång! <3
nouw.com/msahakangas