HJORTRONPLOCKNING PÅ MYREN

Hej på er! Som jag nämnde i gårdagens inlägg skulle vi ge oss ut på lite sökande efter hjortron då vi misslyckades totalt med det förra året. Förra sommaren hade de blommat klart, vi var alltså för sena. Denna gång hade vi bättre lycka men ändå lite otur då det hade funnits ännu fler om vi bara hade varit dit någon vecka senare. Så denna gång var vi lite tidiga då många av hjortronen fortfarande var röda och hårda. Men några färdiga och fina hjortron hittade vi i alla fall! Förhoppningsvis går det att göra en liten mängd sylt av det, så jag får mina efterlängtade våfflor haha!

Senare mot kvällen var vi ute i J:s kompis stuga igen där vi spelade volleyboll ett gäng. Alltså jäklar så roligt det är! Dock föredrar jag Beach Volleyboll framför vanlig mark då man kan slänga sig lite hursomhelst utan att det gör ont. Men det var riktigt skoj att köra det igår, känns som en evighet sedan man gjorde det.

Idag är det dags för lite fest då många av J:s vänner här uppe går på semester idag och ska därmed fira in den, vilket vi var välkomna att göra tillsammans med dem. Det ska bli roligt, speciellt att träffa lite folk både nya och sådana jag har träffat tidigare. Jag önskar er en trevlig helg med massor av roliga aktiviteter! Vad har ni för planer? 💛

#bestofnouw

Gillar