Grönt = Sommar

Innehåller affiliate-länkar

Bilder från Pinterest

Jag har verkligen fått upp ögonen för färgen grön, tycker det är väldigt harmoniskt. Det är den lite mer dova och urtvättade gröna som jag gillar då det är lite mer åt det diskreta hållet. Eftersom vi har en del grönt på tavlorna i vardagsrummet ska jag nog försöka hitta lite inredning som går i lite gröna toner. Känner verkligen att det behövs en liten färgklick, antingen i form av mer gröna växter eller någon fin kruka i grönt.

Hittade lite fina produkter från lite olika hemsidor, känns faktiskt som en möjlig färg att använda sig av. Älskar krukor, fat och vaser bland annat då jag tycker det gör så mycket. Går liksom att ställa lite varsom. Hmm, ska verkligen fundera på detta.

Även min garderob skulle behöva en liten uppfräschning när det kommer till någon enstaka färgklick. Har verkligen fastnat för korta stickade toppar med knäppning eller knyte. Den till höger är verkligen en tröja jag skulle vilja ha, har kikat i flera dagar på Zaras hemsida men kan inte riktigt ta tag i och beställa den. De andra två tyckte jag också var så fina, den i mitten är lite mer enkel och skulle vara snygg till ett par lite slitna jeans. Den till vänster hade jag nog valt vid ett något lite mer festligt tillfälle med tanke på materialet, känns inte lika vardagligt som de andra topparna. Eftersom denna nyans i grön är väldigt diskret gillar jag de jättemycket, använder helst lite mer basic färger på kläder så som beige, svart eller grått. Men nu till vår och sommar kan det ju vara roligt att variera en del!

Gillar

Kommentarer

saranilsander
saranilsander,

Åh älskade detta inlägg!!

nouw.com/saranilsander
msahakangas
msahakangas,
Taack, vad glad jag blir!❤️
nouw.com/msahakangas
ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,

Älskar grönt, det är en så harmonisk färg!!

nouw.com/ebbaalexandraa
msahakangas
msahakangas,
Ja visst är den! <3
nouw.com/msahakangas
joakimramqvisthallin
joakimramqvisthallin,

Mmm, nice.. 👌🏻

nouw.com/joakimramqvisthallin
emmapetersson
emmapetersson,

Jaaa grönt är ju så snyggt! Både i hemmet och på kroppen😍

nouw.com/emmapetersson
msahakangas
msahakangas,
Ja men ellerhur, såå fint!
nouw.com/msahakangas
Linnéa,

Sååå snyggt 🤩

Ja men visst är benjamin’s bra, följs slaviskt - så bra gäster o allt ❤️

nouw.com/linnealiebig
msahakangas
msahakangas,
Ellerhur!!😘
nouw.com/msahakangas