Godmorgon tisdag

Godmorgon finisar! Klockan är 08.00 och jag har redan hunnit vara på min pappas jobb i en timme nu på morgonen. Skickade bara iväg lite papper för att få det gjort inför min lediga dag imorgon, annars brukar jag vara där när jag är ledig. Kände att jag behöver ha min lediga dag från bageriet i morgon för att bara vara helt ledig, därför fick det bli lite jobb innan jobbet idag, gud vad krångligt det lät. Men snart ska jag bege mig till bageriet för en jobbdag där, slutar 18.00 ikväll men det känns inte så jobbigt med tanke på att solen äntligen kommit tillbaka och lyser upp!

Som ni redan vet har jag ju börjat sticka för att lära mig och för att jobba på mitt otroligt dåliga tålamod. i söndags köpte jag ett nytt garn i ett så fint, lite lurvigt material och färgen är fantastiskt fin. Det är en pastell-lila nyans som går åt det lite mer kalla hållet, sååå fint! Som ni kanske ser ska det bli ett par sockor och jag tycker ändå att jag är på god väg, gäller bara att ha ro till att sitta ned och nöta. Det får nog bli morgondagens projekt när jag ändå är ledig och kan ta det lite lugnt.

Är det någonting liknande ni skulle vilja lära er? Jag har massor av sådant just för att jag vill lära mig saker tills jag får barn, så man kan lära dem och ha mysiga stunder med dem. Sen är det ju alltid kul att kunna skapa på egen hand såklart!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Jag skulle också börjat sticka igen, påbörjat massa olika stickningar 😅

nouw.com/emelivet
msahakangas
msahakangas,
Haha ja det blir ju lätt så..
nouw.com/msahakangas
beattriicee
beattriicee,

Virkade väldigt mycket förut men inte gjort det på något år men det är så mysig att ha något att pyssla med! 😍

nouw.com/beattriicee
msahakangas
msahakangas,
Ja men visst är det så, skönt att hamna i sin egen bubbla <3
nouw.com/msahakangas