Glass & Berså

Vilken härlig söndag hörrni! Det blev ganska tidigt i säng igår vilket gjorde att både jag och J vaknade i skaplig tid. Ingen av oss hade nog med ro i kroppen att spendera dagen inne framför Netflix så vi försökte komma på lite saker att göra. Vi började med att rensa ur J:s garderob med gamla kartonger, kläder och annat som bara skräpar, detta eftersom vi ändå snart ska flytta. När vi skulle iväg för att slänga skräpet passade vi på att åka vidare mot Glass & Berså i Arboga för att äta lite glass, såklart. Jättegod glass och ett mysigt ställe, lite väl kallt för att äta glass ute nu dock och speciellt idag när det började regna. Som tur var fanns det filtar att vira in sig i!

Utöver glassätande har jag hunnit med att laga en stor laddning mat som räckte till middag nu ikväll samt ca fem matlådor. Nu när jag gått över till att jobba längre pass än tidigare måste jag ha med lunch vilket jag glömmer bort ibland. Därför var det jätteskönt att ägna tid åt det idag för att både jag och J ska få med oss matlådor till jobbet redan imorgon. Det fick bli pannbiffar med fetaost och gräddsås, jäklar vad nöjd jag blev med det resultatet kan jag säga. J sa till och med att han hade kunnat äta det varje dag i resten av livet och om inte det är ett bra betyg så vet jag inte vad!

Nu ska jag bara sitta ett tag framför datorn, kika på lite bloggar, kanske lite på Pinterest och bara inspireras. Ni får ha en fortsatt fin söndag och ladda upp inför veckan som kommer, det behöver jag göra då jag känner mig extremt otaggad på att jobba igen.. Men men det är bara att ta sig dit så blir det bra!

- Magdalena

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Åh det måste ha varit pannbiffar i klass! Skulle aldrig klara av att göra såna själv kan jag lova haha, är sämst på matlagning :'D Hoppas du fått en jättebra start på veckan vännen! KRAM
nouw.com/emmaengstrom
msahakangas
msahakangas,
Haha ja de måste ju ha varit så pass bra! Bara att blanda i det du gillar så blir det nog supergott även fast du inte tycker att du kan laga mat! Ha en fin vecka du också, massor av kramar<3
nouw.com/msahakangas