Glad Påsk 

Titta så fin trollhassel mamma pyntat med fjädrar!!

Godkväll fina ni! Jag hoppas att ni har haft en underbar påskafton med god mat och gott sällskap (så långt det går). Min dag startade som ni vet redan tidigt imorse då jag skulle åka och jobba i några timmar. Har sovit sjukt dåligt inatt så trodde att dagen skulle bli riktigt jobbig på grund av trötthet men det har inte varit några problem förrän nu efter middagen. Jobbdagen gick super och det var som jag misstänkte att det skulle vara, alla kunder var glada och redo att fira påsk, så mysigt. Ni som jobbar inom service vet att det är en bra dag när majoriteten av alla kunder ger en ännu en extra boost av glädje, det är något man inte ska ta för givet.

När jobbdagen var slut hörde mina föräldrar av sig för att fråga ifall vi ville komma över på lite påskmiddag och eftersom vi inte hade någonting planerat var det väldigt roligt att de frågade. Det var verkligen en lättnad att komma iväg litegrann eftersom vi var hemma och slappade hela dagen igår, tror också att det var lite därför det inte var speciellt jobbigt att komma iväg till jobbet imorse. Ser ni förresten bilderna ovan på vad vi åt? Det där hörrni, det är så otroligt gott! Potatisknyten med lök och kryddor som läggs på grillen för att tillagas. Det är någonting som jag verkligen förknippar med sommaren då vi började att tillaga potatis på detta sätt en sommar i vårt radhus i Spanien. Såå otroligt gott och känns så lätt och fräscht på något vis. Till detta hade vi i alla fall oxfilé, sallad och en god sås. Lite ägghalvor åt vi också för det är ju ändå påsk! Till efterrätt hade pappa köpt jordgubbar med vaniljglass, MUMS!

Nevermind, eftermiddagen/kvällen har varit jätteskön och avslappnad vilket känns skönt då det annars blir sådan stress vid högtider. Nu börjar vi fundera på att dra oss hemåt för att mysa lite framför tv:n, känns inte som att kvällen kommer bli allt för sent för mig då ögonlocken börjar svika haha. Kan också vara lite skönt för att komma upp i tid imorgon och kanske hitta på någonting roligt när vi ändå är lediga!

Önskar er en fortsatt fin kväll! <3

  • Mat

Gillar